Özel Eğitimde Kalite İçin Fatih Erdoğan Liderliğinde Toplantı
Sivas’ta özel eğitim hizmetlerinin geliştirilmesi ve denetim süreçlerinin güçlendirilmesi amacıyla Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri müdürleri bir araya geldi.
Sivas Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, il merkezinde faaliyet gösteren Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri Müdürleriyle Müdürlüğün A Blok toplantı salonunda bir araya geldi. Toplantıda, özel eğitim alanında sunulan hizmetlerin niteliği, öğrenci tanımlama sistemleri ve mevzuat çerçevesinde yürütülmesi gereken çalışmalar ele alındı.
Eğitim süreçlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar, denetim süreçleri ve karşılaşılan sorunlar ile çözüm önerileri de kapsamlı şekilde değerlendirildi. Erdoğan, özel eğitim kurumlarının öğrencilerin gelişiminde kritik bir rol üstlendiğini vurguladı.

“Özel eğitimde hizmet kalitesinin artırılması için kurumlarımızla iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz” diyen Erdoğan, bu tür toplantıların eğitimde kalite ve koordinasyonun gelişmesine önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.
BAŞKAN UZUN, "ÖZ KAYNAKLARIMIZLA GÜÇLENİYORUZ"
(VİDEOLU HABER) Şehrin otopark sorunu çözüm kavuşuyor
Kadın İçin Adalet, Toplum İçin Huzur
Sivas’ta Anlamlı İftar Buluşması
STSO Başkanı Özdemir: Sivas’ta Üretilen Ürünler AB Ürünü Etiketiyle Dünya Pazarına Açılacak
KGK/GJC HABER NEWS: Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Meksika temsilcisi Federico La Mont yazdı
Aslan; Türk milleti olarak buna sessiz kalamayız
- Cuma 5.2 ° / -3.9 ° false
- Cumartesi 6.9 ° / -2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 6.4 ° / 1.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı





