Özel eğitim öğretmenliği fedakarlık ister
Şefik Güngör Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'ni ziyaret eden Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, “Özel eğitim öğretmenliği fedakârlık isteyen, çok kıymetli bir meslektir” dedi.
İl Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, Şefik Güngör Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti. Okulda yürütülen çalışmalar ve okulun durumu hakkında okul idarecilerinden bilgi alan Erdoğan, daha sonra sınıfları gezerek öğrenciler ile sohbet etti.

Öğrencilerle yakından ilgilenen Erdoğan, özel eğitim öğrencilerinin eğitim süreçlerine dair öğretmenlerinden bilgi aldı. Sınıf ziyaretlerinin ardından okulda görev yapan öğretmenler ile de bir araya gelen Erdoğan, öğretmenlerin görüş, öneri ve taleplerini dinledi.
Özel eğitim öğretmenliğinin büyük özveri gerektiren bir meslek olduğunu vurgulayan Erdoğan, "Özel eğitim öğretmenliği fedakârlık isteyen, çok kıymetli bir meslektir. Öğrencilerimizin gelişimi için gösterdiğiniz gayretler bizler için çok değerlidir." ifadelerini kullandı.
- Pazartesi 20.3 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Salı 21 ° / 7.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Çarşamba 19.4 ° / 8.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı





