ÖZBELSAN göz dolduruyor

ÖZBELSAN   göz dolduruyor

Genel Müdür Yunus Kantar koordinesinde faaliyetlerini sürdüren Özbelsan A.Ş,  Kardeşler Mahallesi’nden Kılavuz’a, oradan da Organize Sanayi Bölgesine uzanacak olan yol güzergahında sürdürülen çalışmalara destek verdi.

Genel Müdür Yunus Kantar koordinesinde faaliyetlerini sürdüren Özbelsan A.Ş,  Kardeşler Mahallesi’nden Kılavuz’a, oradan da Organize Sanayi Bölgesine uzanacak olan yol güzergahında sürdürülen çalışmalara makine, ekipman ve işgücü desteği sağladı. 

 

Binlerce çalışanıyla Sivas’a değer katan ve projelerindeki kaliteyle öne çıkan Özbelsan A.Ş, Sivaslıların yaşam kalitelerinin artması ve konforu için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarına devam ediyor. 

Yenilenen yönetim kadrosu ve dinamik yapısıyla Sivas Belediyesi’nin projelerine katkı sunan Özbelsan A.Ş. yeni yol yapım çalışmalarında da sahadaki yerini aldı. 

Şehrimizin gelişen lokasyonlarından Kardeşler Mahallesi’nden Kılavuz’a, oradan da Organize Sanayi Bölgesine uzanacak olan yol güzergahına makine, ekipman ve işgücü desteği sağlayan Özbelsan A.Ş, ortak çalışma kültürüne sağladığı katkıyla da adından söz ettiriyor. 

Sivas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine destek olmak amacıyla sahada olduklarını ifade eden Özbelsan Genel Müdürü Yunus Kantar, 40 metre genişlik ve çift gidiş-geliş şeridi olan güzergâhla birlikte bölge trafiğinin önemli ölçüde rahatlamasını amaçladıklarını ifade etti.

 



Anahtar Kelimeler: ÖZBELSAN dolduruyor