Özbelsan, Dijital Dönüşümle Su Yönetiminde Akıllı Dönemi Başlatıyor
Sivas Belediyesi iştiraki Özbelsan A.Ş. tarafından geliştirilen yerli ve akıllı su sayaçlarının mevcut durumu, Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun’un katılımıyla düzenlenen toplantıda ele alındı.
Sivas Belediyesi, dijital dönüşüm vizyonu doğrultusunda su yönetimini daha akıllı ve verimli hale getirmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Sivas Belediyesi iştiraki Özbelsan A.Ş. tarafından geliştirilen yerli üretim akıllı su sayaçlarına ilişkin gelinen son durum, düzenlenen değerlendirme toplantısında masaya yatırıldı.

Toplantıya; Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Yunus Kantar ile ilgili birim müdürleri katıldı. Gerçekleştirilen sunumlarda, akıllı su sayaçlarının teknik altyapısı, kullanım alanları ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Akıllı sayaçlar sayesinde su tüketiminin dijital ortamda anlık olarak takip edilebildiği, cep telefonu ve bilgisayarlar üzerinden kolay kullanım imkânı sunulduğu belirtildi. Sistemle birlikte hem vatandaşların su tüketimlerini daha bilinçli şekilde yönetmesinin hem de belediyenin su kaynaklarını daha etkin ve verimli kullanmasının hedeflendiği ifade edildi.

Toplantıda ayrıca, projenin yaygınlaştırılmasına yönelik planlanan adımlar ve teknik geliştirme süreçleri de değerlendirildi.


Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Yunus Kantar’dan Kadir Gecesi Mesajı
BAŞKAN UZUN, "ÖZ KAYNAKLARIMIZLA GÜÇLENİYORUZ"
(VİDEOLU HABER) Şehrin otopark sorunu çözüm kavuşuyor
Kadın İçin Adalet, Toplum İçin Huzur
Sivas’ta Anlamlı İftar Buluşması
STSO Başkanı Özdemir: Sivas’ta Üretilen Ürünler AB Ürünü Etiketiyle Dünya Pazarına Açılacak
KGK/GJC HABER NEWS: Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Meksika temsilcisi Federico La Mont yazdı
- Salı 8.4 ° / 2.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Çarşamba 11.6 ° / 0.2 ° Güneşli
- Perşembe 12.3 ° / 2.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı









