Tarih: 08.04.2015 04:23

Önemli yatırımlar, altyapılarına kavuştu

Facebook Twitter Linked-in

Önemli yatırımlar, altyapılarına kavuştu

AK Parti İl Başkanı Av. Ziya Şahin, Nisan ayından itibaren İl Özel idaresinin iş sezonuna başladığını hatırlatarak kırsalda ve il merkezinde önemli yatırımların belli altyapılara kavuştuğunu söyledi.

AK Parti İl Başkanı Av. Ziya Şahin, Grup Toplantısı’ndan sonra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı Salih Ayhan’ı ziyaret etti. Ziyarette İl Yerel Yönetimi’nde görevli olan Yönetim Kurulu da hazır bulundu.

İl Özel İdaresi’nin ilimizde etkin ve verimli çalışmaları hayata geçirdiğini hatırlatan İl Başkanı Şahin, Nisan ayından itibaren kurumun iş sezonuna başladığını hatırlatarak kırsalda ve il merkezinde önemli yatırımların belli altyapılara kavuştuğunu söyledi. Kurum personelinin geniş bir coğrafi alanda canla başla çalıştığını vurgulayan Başkan Ziya Şahin, kuruma hayırlı iyi bir iş sezonu diledi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Vali Yardımcısı Salih Ayhan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sivas’ın lokomotif bir kurumu olan İl Özel İdaresi’nin kente önemli yatırımlar kazandırdığını ifade etti. İlimizi daha yaşanabilir bir şehir haline getirme noktasında çalışmalarının sürdüğünü hatırlatan Ayhan, kente daha güzel hizmetler ve yatırımlar geldiğine dikkati çekerek, bu sürecin de devam ettiğini belirtti. Ayhan iş sezonunun açılması ile birlikte kurumun mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını da hızlandırdığını sözlerine ekledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —