Tarih: 24.11.2023 14:34

"Okullarımız, çocuklarımızın büyük evleridir"

Facebook Twitter Linked-in

Sivas Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Başkanları Bilgilendirme Toplantısı'na katıldı. 

Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde okul müdürleri ve okul aile birliği başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Şube Müdürü Resul Çatal bir sunum gerçekleştirdi.  Daha sonra konuşan Millî Eğitim Müdürü Yener; Sivas Valiliği himayesinde kurumlarınca yürütülen HEDEF ve akademik başarının artırılması amacı taşıyan MİRAS projelerinin önemini vurguladı. MİRAS projesi kapsamında YKS ve LGS’ye yönelik il geneli uygulanacak olan izleme sınavlarına da değinen Yener, desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’e teşekkür etti. 

"Okullarımız, çocuklarımızın büyük evleridir." diyen Yener; “Kütüphaneleri, bahçeleri, kantinleri ve koridorlarıyla okulları estetik bir görünüme kavuşturmayı amaçlıyoruz, bu kapsamda bugüne kadar yaptığınız ve bundan sonra yapacağınız katkılar; hem çocuklarımız hem de bizler açısından çok değerli” ifadelerini kullandı. 

Okul güvenliği çalışmalarına da değinen Yener, "Çocuklarımızın güvenliği bizim için çok önemli, o yüzden okullarımızda güvenli öğrenme ortamları oluşturarak çocuklarımızın kendilerini güvende hissetmelerini amaçlıyoruz." dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —