Öğrencilere belge verildi
Milli Eğitim Müdürlüğü ile İŞGEM arasında imzalanan ?eğitim iş birliği´ protokolü kapsamında meslek lisesi öğrencilerine yönelik eğitim programı düzenlendi. 20 saatlik eğitim programını tamamlayan öğrencilere belge verildi.
Sivas Valiliği himayesinde Milli Eğitim Müdürlüğünce hayata geçirilen ?2023´e doğru eğitimde değişim dönüşüm hareketi? kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğü ile Sivas İş Geliştirme Merkezi (İŞGEM) arasında imzalanan eğitim işbirliği protokolü doğrultusunda ilk eğitim programı gerçekleştirildi.
Orta Anadolu (ORAN) Kalkınma Ajansı, KOSGEB ve İŞGEM yöneticileri ile Milli Eğitim Müdürlüğü personellerince gerçekleştirilen eğitim programı 2 gün sürdü. İŞGEM´e bağlı atölye ve ilişiklerde gerçekleştirilen eğitimlere Sivas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nin 12. sınıflarında okuyan 100 öğrenci katıldı. 20 saatlik eğitim programını tamamlayan öğrenciler için belge takdim töreni düzenlendi.
İŞGEM Eğitim ve Konferans Salonu´nda düzenlenen programa İŞGEM Genel Müdürü Nilgün Yakut, Milli Eğitim Şube Müdürü Malik Erdoğan, Sivas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Salih Delice, ORAN ve İŞGEM yöneticileri ile öğretmen ve öğrenciler katıldı.
“1978 Maraş Olayları Kitabı Tarihe Işık Tutuyor”
Başkan Zeki Özdemir: “STSO’da Artık Daha Güçlü ve Daha Adil Bir Yapı Var”
ERKEN TEŞHİSİN ANAHTARI: ENDOSKOPİ VE KOLONOSKOPİ
Dünyaca Ünlü Yazar Akif Manaf’a BULTÜRK Barış Ödülü
Aydem Yenilenebilir Enerji Kurulu Gücünü 1.210 MW’a Yükseltti
Başkan Özdemir, Medikal Sektöründeki Ödeme Gecikmelerine Çözüm Arıyor.
Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Yunus Kantar’dan Kadir Gecesi Mesajı
BAŞKAN UZUN, "ÖZ KAYNAKLARIMIZLA GÜÇLENİYORUZ"
- Perşembe 6.9 ° / -1.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Cuma 3 ° / 0.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cumartesi 4.1 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu





