MÜSİAD birliği pekiştirdi

MÜSİAD birliği pekiştirdi

Üyelerle buluşan MÜSİAD Şube Başkanı Uğur Görgen; “Genç MÜSİAD ile kaynaşalım, aramızdaki birlik ve beraberliği artıralım istedik. Katkı sağlayan üyelerimize teşekkür ederim” dedi.

Haber Merkezi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sivas yönetimi “İş ve Dost Meclisi” adlı program gerçekleştirdi. Yoğun katılımlı programda MÜSİAD yönetimi üyelerle bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Programda konuşan MÜSİAD Sivas Başkanı Uğur Görgen, “Bayrağı aldığımızdan bu yana biliyorsunuz ki birçok sıkıntıyla mücadele ettik ve şükürler olsun ki en güzel şekilde derneğimizi temsil ettik. Şimdi de bu İş ve Dost Meclisinde yeni üyelerimizle tanışalım, Genç MÜSİAD ile kaynaşalım, aramızdaki birlik ve beraberliği artıralım, birbirimizi daha iyi tanıyalım,  aramızdaki ticareti geliştirelim, şehrimizde katma değer sağlayacak işlere imza atalım istedik. Katkı sağlayan üyelerimize teşekkür ederim. Aynı zamanda bizleri ev sahibi olarak ağırlayan üyemiz Seyfi Baş’a teşekkür ederim” dedi.

 

MÜSİAD Ticaret Ofisi Sivas Başkanı Akif Deniz ise “Bilgi basiretli tüccarın en güçlü silahıdır. Bu bilgiyi üyelerimize en doğru ve hızlı bir şekilde aktarmanın peşindeyiz. Üyelerimizin ticari faaliyetlerini güçlendirmek amacıyla yüksek ahlak, yüksek teknoloji vizyonuyla üyelerimize yol göstermeyi hedefliyoruz” dedi. 



Anahtar Kelimeler: MÜSİAD birliği pekiştirdi