Murat Tamer Çevik: Sivas’ta DEVA Büyüyor
DEVA Partisi Sivas İl Başkanlığı, Aralık ayında 61 yeni üyeyle Türkiye genelinde birinci oldu.
DEVA Partisi Sivas İl Başkanlığı, İl Başkanı Murat Tamer Çevik’in vizyoner liderliği ve sahaya dayalı çalışmalarıyla önemli bir başarıya imza attı. Aralık ayında gerçekleştirilen üye çalışmaları kapsamında Sivas teşkilatı, 61 yeni üye kazandırarak Türkiye genelinde birinci oldu.
Göreve geldiği günden bu yana teşkilat yapısını güçlendiren, saha çalışmalarına büyük önem veren ve vatandaşlarla birebir temas kuran İl Başkanı Murat Tamer Çevik, elde edilen başarının tesadüf olmadığını ortaya koydu. Çevik, bu sonucun ekip ruhu ve güçlü teşkilat anlayışının bir yansıması olduğunu vurguladı.
Başarıya ilişkin değerlendirmede bulunan Murat Tamer Çevik, “DEVA Partisi Sivas İl Başkanlığı olarak Aralık ayında 61 yeni üyeyle Türkiye genelinde birinci olduk. Bu başarıda emeği geçen tüm teşkilat mensuplarımıza ve DEVA’ya gönül veren kıymetli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Sivas’ta DEVA her geçen gün daha da büyüyor” ifadelerini kullandı.
DEVA Partisi Sivas İl Başkanlığı’nın, Murat Tamer Çevik’in öncülüğünde önümüzdeki dönemde de çalışmalarını artırarak sürdüreceği ve Sivas siyasetinde etkin rolünü daha da güçlendireceği belirtildi.

(VİDEOLU HABER) GURBETÇİ BULUŞMALARI VE GASTRONOMİ FESTİVALİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
SP İl Başkanı M. Zahit Tokgöz'den Kuryelere destek.
Bağımsız Türkiye Partisi Zara İlçesinde Teşkilatlanıyor.
Akçalı ve Gölbaşı Ailelerinin Mutlu Günü..
BÜYÜK BİRLİK BELEDİYECİLİĞİ ZİRVEDE YER ALDI
Kantar: "Bu Sivas'ın Ortak Başarısıdır"
4 EYLÜL 112 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ MERKEZİ’NİN TEMELİ ATILDI…
Safa Vakfı Sivas İl Başkanlığında Görev Değişimi
- Çarşamba 28 ° / 14.4 ° Güneşli
- Perşembe 28 ° / 13.2 ° Güneşli






