Müjde bekliyoruz
Ülkem-İş Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Fethi Turkay, PTT çalışanları gibi KYK çalışanları için de prim istedi.
Ülkem-İş Konfederasyonu, PTT çalışanları gibi KYK çalışanları için de prim istedi.
Ülkem İşçi Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Fethi Turkay, Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’ndan Kredi Yurtlar kurumunda çalışan işçiler için destek beklediklerini belirttiler.
Turkay “Ülkemizin yaşadığı bu zorlu süreçte Konfederasyonumuzun girişimleri ile Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları doğrultusunda PTT çalışanlarına 2 bin Türk lirası ikramiye verileceği resmi olarak açıklanmıştı. Korona salgını sürecinde aynı şekilde bir destek de Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Kasapoğlu ve KYK Genel Müdürlüğümüzden KYK yurtlarında ve bakanlıklarında gerek sahada gerekse kurum içinde özveri ile canla başla çalışan kardeşlerimiz için moral ve motivasyon adına bir müjde bekliyoruz” dedi.
Mustafa Eken: “STSO’nun asıl sahibi üyelerimizdir”
TSO Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Sivas TSO Heyeti Sırbistan’da İş Dünyası Temsilcileriyle Bir Araya Geldi
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer’e KGK Medya Dergisi Takdim Edildi
(VİDEOLU HABER) GURBETÇİ BULUŞMALARI VE GASTRONOMİ FESTİVALİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
SP İl Başkanı M. Zahit Tokgöz'den Kuryelere destek.
Bağımsız Türkiye Partisi Zara İlçesinde Teşkilatlanıyor.
Akçalı ve Gölbaşı Ailelerinin Mutlu Günü..
BÜYÜK BİRLİK BELEDİYECİLİĞİ ZİRVEDE YER ALDI
Kantar: "Bu Sivas'ın Ortak Başarısıdır"
4 EYLÜL 112 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ MERKEZİ’NİN TEMELİ ATILDI…
Safa Vakfı Sivas İl Başkanlığında Görev Değişimi
- Pazar 26.6 ° / 14.1 ° Güneşli
- Pazartesi 27 ° / 12.8 ° Güneşli
- Salı 26.2 ° / 15.9 ° Güneşli






