Müftülükten kamp

Müftülükten kamp

Sivas İl Müftülüğü TİF Diyanet Sivas İzcilik Kulübü ve Seha Sivas İzcilik Spor Kulübü iş birliğiyle Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında gençlere yönelik bir günlük izcilik kampı düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye İzcilik Federasyonu (TİF) iş birliğinde hayata geçirilen izcilik faaliyetleri hız kesmeden sürüyor.

Milli ve manevi değerlerine bağlı, vatanına ve milletine karşı vazifelerini yerine getirmek için gayret sarf eden, bedence sağlam ve ahlakça dürüst bir şekilde yetişmelerine katkı sunmak amacıyla Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye İzcilik Federasyonu (TİF) iş birliğinde hayata geçirilen izcilik faaliyetleri gerçekleştiriliyor.

Bu kapsamda Sivas İl Müftülüğü TİF Diyanet Sivas İzcilik Kulübü ve Seha Sivas İzcilik Spor Kulübü iş birliğiyle Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında gençlere yönelik bir günlük izcilik kampı düzenlendi.

Paşabahçe İzcilik Tesislerinde düzenlenen kampa katılan İl Müftü Yardımcısı Muttalip Karataş, “Peygamberimiz, İman ve İstikamet” konulu izcilerle bir süre sohbet etti. 

Program sonunda kampa katılan gençlere hediye ve ikramda bulunuldu.



Anahtar Kelimeler: Müftülükten