Tarih: 13.06.2023 14:59

Müdürler toplandı

Facebook Twitter Linked-in

Sivas'ta İlçe Milli Eğitim Müdürleri Kurulu Toplantısı yapıldı.  Kurumun A Blok toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya İl Milli Eğitim Müdür Vekili Dursun Yıldırım, Eğitim Müfettişleri Başkanı Osman Güler, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, müdür yardımcıları ve şube müdürleri katıldı. 

2022-2023 eğitim-öğretim yılının değerlendirildiği toplantıda, Sivas Valiliği himayesinde Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen HEDEF Projesi kapsamında gerçekleştirilen akademik, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetler masaya yatırıldı. 

Milli Eğitim Bakanlığınca yürütülen proje ve çalışmalar kapsamında ilde yürütülen ve planlanan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda; 17-18 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) yönelik hazırlık süreci de ele alındı.

2023-2024 eğitim-öğretim yılına yönelik planlamalar üzerine görüş alışverişinde bulunulan toplantının son bölümünde şube müdürleri de sorumluluk alanlarıyla ilgili konularda bilgilendirme yaptı. Toplantıda ilçe milli eğitim müdürleri de görüş, öneri ve taleplerini dile getirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —