MEMLEKETİN GELECEĞİSİNİZ

MEMLEKETİN  GELECEĞİSİNİZ

2023-2024 yılı eğitim-öğretimin açılışı dolayısıyla Âşık Veysel İlk/Ortaokulunda program gerçekleştirildi.

2023-2024 yılı eğitim-öğretimin açılışı dolayısıyla İlköğretim Haftası kutlama etkinliği, Âşık Veysel İlk/Ortaokulunda Vali Yılmaz Şimşek, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, il protokolü ile öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Davul, zurna ve halay eşliğinde gerçekleştirilen kutlama etkinliğinde yöresel kıyafet giyen öğrencilerin halay performansı izleyenlerden tam not aldı. 

MEMLEKETİMİZİN UMUDU, GELECEĞİSİNİZ

İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşan Vali Yılmaz Şimşek; çocuklara "Unutmayın ki eğitim hayatınız boyunca elde edeceğiniz her başarı, aileleriniz ve aziz milletimiz için kıvanç vesilesi olacaktır. Biliniz ki sizler memleketimizin umudu, geleceğisiniz." diye seslendi.  Yeni eğitim ve öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlara vesile olmasını dileyen Şimşek; kazasız, belasız, başarılı bir eğitim öğretim yılı temenni etti. 

OKULLARIMIZI TEKNOLOJİ İLE DONATTIK

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek “Çocuklarımızı geleceğe ne kadar iyi hazırlarsak Türkiye Yüzyılı’nın çok daha güçlü inşa edileceğine hepimiz şahit olacağız. Çocuklarımıza daha iyi eğitim verebilmek için başta fiziki şartları iyileştirmek olmak üzere okullarımızı teknoloji ile donattık” dedi.

ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ 

Protokol konuşmalarının ardından Vali Şimşek'in ve Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’in temsili okul zilini çalmasının ardından çocuklar sınıflarına koştu.  Sınıfları gezerek çocuklarla sohbet eden Vali Şimşek ve beraberindeki protokol üyeleri öğretmenler ile de bir araya gelip, yeni eğitim-öğretim yılında sağlık ve başarı dileklerini iletti. 



Anahtar Kelimeler: MEMLEKETİN GELECEĞİSİNİZ