Tarih: 13.07.2024 15:10

Mehmet Hoca emekli oldu

Facebook Twitter Linked-in

Milli değerlerine bağlı binlerce imam hatipli gencin yetişmesinde büyük pay sahibi olan Taş, emekliliğe ayrılmasının ardından Sultan Şehir’e değerlendirmelerde bulundu. 


Taş, “Bugün 2014’ten beri 10 yıl boyunca büyük bir onur ve gururla hizmet ettiğim okuluma veda ederken geriye dönüp baktığım zaman yeni bir heyecanla öğrenci almaya başladığımız Yahya Bey İmam Hatip Ortaokulunun bütün altyapısını tamamlamış, en güzel fiziki donanımları ile yepyeni bir eğitim kurumu olan Mustafa Takî İmam Hatip Ortaokuluna dönüştüğünü görüyorum. Burası benim için ayrı bir mana ifade ediyordu. 

Çünkü burada her geçen gün ilim ve irfan sahibi; geleceğimizi inşa edecek; tarih şuuruna sahip; çoraklaşan gönülleri yeniden diriltecek; ülkesini her gün daha ileriye taşıyacak aklıselim, kalbi selim, zevki selim nesiller yetişmeye başlamıştı. Bunun için ebette ki aşkla, yorulmadan koşturmaya değerdi ve biz de öyle yaptık. 

Yine geriye dönüp baktık ki aradan 10 yıl geçmiş. İlk mezunlarımızdan 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı mezunlarımıza kadar yüzlerce mezun vermiş bir okul müdürü olarak bahtiyarlığımı buradan ifade etmek en büyük mutluluğumdur.

 Bugüne kadar bizlere desteklerini esirgemeyen amirlerime, tüm meslektaşlarıma, okul çalışanlarıma ve değerli velilerime yürekten teşekkür ediyorum. Bu okulun bahçesinden ayrılırken evim gibi gördüğüm okulumda kalbimden bir parça hep burada kalacaktır. Görevimi gönül huzuruyla devrettiğim kıymetli yeni okul müdürüm Burhan Kaya'ya çalışmalarında muvaffakiyetler diliyor; bu bayrağı üstün azim ve kararlılıkla ileriye taşıyacağından emin olarak ayrılıyor; selam, hürmet ve muhabbetlerimi sunuyorum” dedi.

MEHMET TAŞ KİMDİR?
Sivas Zara doğumlu olup ilk, orta ve İmam Hatip Lisesi´ni Zara´da tamamlamıştır.
Yüksek Öğrenimini Konya Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´nde bitirmiştir.

Antep Nizip´te öğretmenlik ve müdürlük yaptıktan sonra Hafik İmam Hatip Lisesine Meslek dersleri öğretmeni olarak atanmış olup aynı okulda müdür ve müdür yardımcılığı yaptı. Daha sonra Sivas Merkeze atanıp çeşitli okullarda öğretmen olarak görev yaptı. Yahya Bey İmam Hatip Ortaokulu´nda ve Mustafa Taki İmam Hatip Ortaokulu’nda  müdür olarak görev yaptı.  Evli ve 5 çocuk babasıdır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —