Manisa’da servis araçlarına trafik denetim
Manisa’da servis araçlarına trafik denetim
Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ve Manisa İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’nde servis taşımacılığı yapan araçlara yönelik olarak denetimler gerçekleştirdi.
MANİSA (İGFA) - Manisa'da 2021-2023 Karayolu Eylem Planı kapsamında, Büyükşehir Ulaşım Dairesi Başkanlığı ile Jandarma Trafik ekipleri servis araçlarına yönelik denetim yaptı.
Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’nde servis taşımacılığı yapan araçlara ilişkin iş ve işlemlerin kontrolünün yapıldığı uygulamaya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün, Jandarma Kıdemli Başçavuş Ünal Erdemir ve görevli personeller katıldı. Fabrikaların servis saatlerinde gerçekleşen denetimlerde; sürücülerin ehliyet ve yetkinlik belgileri, alkol muayenesi, araçların servis taşımacılığına uygunlukları, kullanımı yasaklanan aksesuar olup olmadığı, Covid 19 tedbirleri kapsamında belirlenen mesafelere uygunluk gibi konular denetlendi.
Başkan Özdemir, Medikal Sektöründeki Ödeme Gecikmelerine Çözüm Arıyor.
Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Yunus Kantar’dan Kadir Gecesi Mesajı
BAŞKAN UZUN, "ÖZ KAYNAKLARIMIZLA GÜÇLENİYORUZ"
(VİDEOLU HABER) Şehrin otopark sorunu çözüm kavuşuyor
Kadın İçin Adalet, Toplum İçin Huzur
Sivas’ta Anlamlı İftar Buluşması
- Pazar 11.3 ° / 4.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazartesi 7.4 ° / 3.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı





