Tarih: 09.08.2016 16:51

Kütük´ten 15 Temmuz Darbe girişimi tepkisi

Facebook Twitter Linked-in

Kütük´ten 15 Temmuz Darbe girişimi tepkisi 

Demiryol-İş Sivas Şube Başkanı Murta Kütük, ?15 Temmuz kalkışması haçlı zihniyetinin Dünya sathındaki Mazlum Miletlerin Türk ve Müslüman dünyasının Abisi, hamisi ve umudu olan Türk milletine ve devletine karşı bir avuç hain FETÖ örgütünün maşa olarak kullanılmasıdır.? Dedi.

15 Temmuz´da Türkiye´yi bölmek ve parçalamak isteyen güçlerin Fethullahçı Terör Örgütü´nü (FETÖ) kullanarak darbe girişiminde bulunduğunu belirten Kütük, milletin vatan, millet, bayrak aşkıyla, bu terör odaklarına haddini bildirdiğini söyledi.

Kütük, şu ifadeleri kullandı:

?Öncelikle 15 Temmuz kalkışmasında şehit olan 240 vatandaşımıza Allah´tan rahmet diliyor binlerce gazi olan yaralılarımıza acil şifaler diliyorum.  15 Temmuz kalkışması haçlı zihniyetinin Dünya sathındaki Mazlum Miletlerin Türk ve Müslüman dünyasının Abisi, hamisi ve umudu olan Türk milletine ve devletine karşı bir avuç hain FETÖ örgütünün maşa olarak kullanılmasıdır. Fakat hesapları tutmamış, Milletimiz Cumhurbaşkanımızın meydanlara çıkın daveti üzerine destan yazmış, hainlerin üzerine Hz. Hamza´nın ruhuyla Eyüp el Ensari´nin ruhuyla, Sultan Eyyubi´nin ruhuyla Fatih´in Yavuz´un ruhuyla Çanakkale şehitlerinin ruhuyla, Topun karşısına dikilmiş, göğsünü bombalara, kurşunlara siper etmiş, gazi olmuş demokrasisine meclisine sahip çıkmış, Cumhurbaşkanının yanında olmuş haçlıların oyununu bozmuştur. Bu şerden bir hayır çıkmış milletimiz bir ve bütün olmuştur.  Amaçsız, niyetsiz, nedensiz Vatan Bayrak Ezan Millet Ümmet şuuruyla bir olmuş, iri olmuş, diri olmuştur. Ülkemizi bu zor günlerden çıkartmak için bugün ve bundan sonra aynı kararlılık ve samimiyetle devam etmeliyiz.

Buradan Sivaslı kardeşlerime de teşekkür ediyorum. İlk andan bugüne kadar meydanlardan ayrılmamış, büyük bir sıtkı gönülle nöbetini inanarak tutmuştur.?

 Sivas olaylarını gerçekleştiren odakların da bu örgütün uzantıları olduğunun duyulduğunu da belirten Kütük, bu olayında en ince ayrıntısına kadar yeniden araştırılması gerektiğini söyledi. Muhsin Yazıcıoğlu´na ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a suikast girişiminde bulunanların da aynı oluşumun parçası olduğunu belirten Kütük, Yazıcıoğlu suikastının da biran önce aydınlatılması gerektiğini söyledi.

Kütük, sözlerini; ?Biz Demiryolcular ilk andan itibaren bayraklarımızla yürüyüşlerimizle nöbetlerimizle görevde olduk. Olmaya da devam edeceğiz.? ifadeleri ile noktaladı.

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —