Koyulhisar’da yangın güvenliği ve tahliye eğitimi verildi
Koyulhisar İlçe Emniyet Amirliği’nde yangın güvenliği ve tahliye eğitimi düzenlendi.
Koyulhisar İlçe Emniyet Amirliği’nin talebi doğrultusunda, 31 Ocak’ta Koyulhisar ve Suşehri İtfaiye ekipleri tarafından "Yangın Güvenliği ve Bina Tahliye Eğitimi" gerçekleştirildi.
Eğitime İlçe Emniyet Amiri Sedat Akkaya ve İlçe Belediye Başkanı Bora Karakullukçu da katıldı.
Eğitim kapsamında yangın türleri, yangın söndürme teknikleri, tahliye tatbikatı ve yangında arama-kurtarma çalışmaları ele alındı. Personel, olası bir yangın durumunda nasıl hareket edilmesi gerektiği konusunda hem teorik hem de pratik bilgiler edindi. Gerçekleştirilen tatbikatlarla, yangına müdahale yöntemleri ve bina tahliyesi uygulamalı olarak öğretildi.
Eğitim programı büyük ilgi gördü ve personel tarafından dikkatle takip edildi. Yanlış bilinen doğruların öğrenildiği, farkındalık kazandıran etkinlik sonunda, Koyulhisar İlçe Emniyet Amirliği yetkilileri, katkılarından dolayı itfaiye ekiplerine teşekkür etti.
Bu tür eğitimlerin ilerleyen süreçte de devam edeceği belirtilerek, acil durumlara karşı bilinçli ve hazırlıklı olmanın önemi vurgulandı.

(VİDEOLU HABER) GURBETÇİ BULUŞMALARI VE GASTRONOMİ FESTİVALİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
SP İl Başkanı M. Zahit Tokgöz'den Kuryelere destek.
Bağımsız Türkiye Partisi Zara İlçesinde Teşkilatlanıyor.
Akçalı ve Gölbaşı Ailelerinin Mutlu Günü..
BÜYÜK BİRLİK BELEDİYECİLİĞİ ZİRVEDE YER ALDI
Kantar: "Bu Sivas'ın Ortak Başarısıdır"
4 EYLÜL 112 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ MERKEZİ’NİN TEMELİ ATILDI…
Safa Vakfı Sivas İl Başkanlığında Görev Değişimi
- Salı 27.2 ° / 13.2 ° Güneşli
- Çarşamba 28 ° / 14.4 ° Güneşli
- Perşembe 28 ° / 13.2 ° Güneşli






