Koruma Kurulu SESOB'da toplandı

Koruma Kurulu  SESOB

Koruma Kurulu Eylül ayı toplantısı Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş başkanlığında Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde (SESOB) yapıldı.

Koruma Kurulu  Eylül ayı toplantısı Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş başkanlığında Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde (SESOB) yapıldı.

Aynı zamanda kurul üyesi olan SESOB Başkanı Hakan Demirgil’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen kurula  Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akif Aktaş ilk kez başkanlık etti.

Cumhuriyet Başsavcısı ve aynı zaman Koruma Kurulu Başkanı olan Mehmet Akif Aktaş, ilk kez katıldığı kurulda gündem maddeleri ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra kurul üyeleriyle paylaştı.

Yapılan çalışmaların da değerlendirildiği kurulda suça sürüklenen çocukların ve hükümlülerin topluma kazandırılması ile projelerinin ve başvurularının değerlendirilmesi yapılarak kurul üyelerinin görüşleri alındı.

Toplantıya ev sahipliği yapmaktan ve kurul üyeleriyle bir araya gelmekten mutlu olduğunu ifade eden SESOB Başkanı Hakan Demirgil, “Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Mehmet Akif Aktaş başkanlığında ilk kez kurul üyelerimizle bir araya geldik. Başsavcımız yeni göreve başladığı için kurul üyelerimizle tanışma imkanı buldu. Kurulumuzda suça sürüklenen çocuk ve gençlerin iş imkanına kavuşması ve topluma faydalı olması için gerekli çalışmaları yaptık ve kurulumuzda görüştük. Başvuru yapan ve suça sürüklenen çocuklarımıza devletin güler yüzünü göstererek destek olacağız. SESOB olarak da çocuklarımızın istihdamına ve iş imkanına kavuşması için katkı sağlayacağız. Katılımlarından dolayı Başsavcımız başta olmak üzere kurulumuzda yer alan tüm kamu kurumlarının yöneticilerine çok teşekkür ediyorum” dedi. 



Anahtar Kelimeler: Koruma Kurulu SESOB' toplandı