Kocaeli’de işitme engelli çift dünya evine girdi
Kocaeli’de işitme engelli çift dünya evine girdi
Kocaeli’de yaşayan işitme engelli Sibel ve Semih çifti, 7 Haziran Türk İşaret Dili Bayramı’nda bir ömür mutluluk için nikah masasında buluştu.
KOCAELİ (İGFA) - İşitme engelli Sibel Ateş (26) ve Semih Çağlar (27), 7 Haziran Türk İşaret Dili Bayramı’nda hayatlarını birleştirdi. İşaret Dili tercümanı Betül Tonyalıoğlu eşliğinde kıyılan nikahla bir ömür mutluluğa ‘Evet’ diyen çiftin mutlulukları görülmeye değerdi.
Damat Çağlar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederken, tercümanlar oldukça kendilerinin iletişimlerinin kolaylaştığını ifade etti. Proje kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde görev alan İşaret Dili tercümanı Betül Tonyalıoğlu ise “Mesleğimi severek yapıyorum. Türk İşaret Dili Bayramı’nda böyle bir ana tanıklık ettiğim için çok mutluyum” dedi.
- Pazartesi 20.3 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Salı 21 ° / 7.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Çarşamba 19.4 ° / 8.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı





