Kılınç: Sorunları hep birlikte çözeceğiz

Kılınç: Sorunları hep   birlikte çözeceğiz

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Sivas Belediye Başkan Adayı Makine Mühendisi Necati Kılınç, Sivas Merkez Çeltek Köyü Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Sivas Belediye Başkan Adayı Makine Mühendisi Necati Kılınç, Sivas Merkez Çeltek Köyü Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Başkanlığa seçilmesi halinde her ay kent meydanında halka buluşma günü düzenleyeceklerini söyleyen Kılınç, “Problemlerimizi konuşacağız ve çözüm yollarını hep birlikte arayacağız” dedi. 

 

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Sivas Belediye Başkan Adayı Makine Mühendisi Necati Kılınç, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek mahalli iradeler seçimleri kapsamında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Toplumun bütün kesimleriyle kucaklaşan ve projelerini bir bir anlatan Kılınç, Sivas Merkez Çeltek Köyü Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. 

Dernek yönetimiyle ve üyeleriyle sohbet eden Kılınç, başkanlık görevine seçilmesi halinde yapacakları projeleri anlattı. Kılınç, Sivas’ta göç ve işsizliği önleyecek projeler hazırladıklarını ifade ederek  “Belediye başkanı olduğumuzda her ay kent meydanında halkla buluşma günümüz olacak. İyi söyleyen de kötü söyleyen de yüzümüze karşı söyleyecek. Halkımızla problemlerimizi konuşacağız ve bunun çözüm yollarını hep birlikte arayacağız” dedi. 

Kılınç, dernek ziyaretinin ardından  vatandaşlarla buluştu.  Yapmış olduğu esnaf gezilerinde vatandaşların şikayetlerini dinleyen Kılınç, sorunları ortak akıl ile çözeceklerini belirtti.