Tarih: 15.07.2019 19:15

Kılıç ve Kuçükoğuzsoylu ailelerinin mutlu günü

Facebook Twitter Linked-in

Sivas’ın tanınmış alilerinden Sivas Barosunun sevilen siması Av. Ahmet Kılıç, hayatını Tarım ve Kırsal Kalkınma Destekleme Kurumu ödeme talep uzmanı Sinem Küçükoğuzsoy’la birleştirdi.

Neriman- Fevzi Kuçükoğuzsoylu çiftinin kızı Sinem ile Kafiye - Yusuf Kılıç çiftinin oğlu Ahmet Kılıç’ın düğününe dost ve akrabalarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Kılıç ve Kuçükoğuzsoylu ailesi misafirlerini tek tek kapıda karşılayıp hepsiyle ayrı ayrı yakından ilgilendi. Düğünde konuklar gönüllerince bir gece yaşadı.

Genç çift salona alkışlar eşliğinde girdi. İlk dansın ardından düğün pastası kesildi. Düğün törenine katılan çok sayıda davetli çiftin mutluluğuna ortak oldu. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

“Her şey birden bire oldu sloganıyla” hayatlarını birleştiren çift Kayseri Bahçekule Düğün Salonu düzenlenen muhteşem bir törenle dünya evine girdi. Kayseri’de düzenlenen düğünün ardından Sivas Belediye Nikah salonunda kalabalık bir davetlinin alkışları ile salona giren gelin ve damat kıyılan nikahın ardından evlilik cüzdanını aldı.

OYUN PİSTİNİ BOŞ BIRAKMADILAR

Damat Ahmet ile gelin Sinem, oyun pistini boş bırakmayan yakınlarıyla oyunlar oynayarak bu mutlu günü unutulmaz kıldı. Düğünlerine katılan ve düğün boyunca emeği geçen herkese teşekkür eden Kılıç ve Kuçükoğuzsoylu  ailesi  son derece mutlu olduklarını dile getirerek, oğulları ve kızlarına  ömür boyu mutluluklar diledi. /Sultan Şehir/

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —