Kayseri Talas’ta yağmur suyu hatları güçlendiriliyor
Kayseri Talas’ta yağmur suyu hatları güçlendiriliyor
Kayseri'ye bağlı Talas’ta şiddetli yağmurlarda su birikintilerine neden olan noktalara el atıldı. KASKİ Genel Müdürlüğü ve Talas Belediyesi işbirliği ile başlatılan çalışmalar kapsamında Mevlana ve Yenidoğan Mahallelerinin kesiştiği bölge olan Bilge Kağan Caddesi üzerinde yağmur suyu hattı güçlendirme çalışması gerçekleştiriliyor.
Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
KASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmayla 1.500 metrelik yağmur suyu hattı çekiliyor ve kanalizasyon hattından ayrılıyor. Böylece yağmur suyu hatları güçlendirilerek su taşkınlarının önüne geçilecek. Ayrıca yoğun yağış esnasında ulaşımda yaşanan aksamalar da ortadan kaldırılmış olacak.
YAĞMUR SULARI YERALTI SU KAYNAKLARINA KAZANDIRILACAK
Öte yandan yapılan çalışmayla yağmur sularının yeraltı su kaynaklarına kazandırılması da hedefleniyor. Tüm dünyada giderek kendini hissettiren susuzluğa karşı tedbir almak amacıyla yağmur sularını değerlendirmeyi hedefleyen KASKİ Genel Müdürlüğü, ayrı bir yağmur suyu hattı çekerek temiz suların atık sularla karışmasının önüne geçiyor. Böylece temiz yağmur suyu yeraltı su kaynaklarına kazandırılmış oluyor.
Başkan Özdemir, Medikal Sektöründeki Ödeme Gecikmelerine Çözüm Arıyor.
Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Yunus Kantar’dan Kadir Gecesi Mesajı
BAŞKAN UZUN, "ÖZ KAYNAKLARIMIZLA GÜÇLENİYORUZ"
(VİDEOLU HABER) Şehrin otopark sorunu çözüm kavuşuyor
Kadın İçin Adalet, Toplum İçin Huzur
Sivas’ta Anlamlı İftar Buluşması
- Cumartesi 14.6 ° / 2.4 ° Güneşli
- Pazar 11.3 ° / 4.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazartesi 7.4 ° / 3.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı





