Tarih: 20.07.2015 07:39

Kayıtlar Bugün Başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Kayıtlar Bugün Başlıyor

Sivas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü´nün (KÜSİM), Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi´nde (FYKM), 7-14 yaş aralığındaki çocuklara yönelik açacağı Sanat Atölyesi için kayıtlar bugün başlıyor

1 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek kurs programı için kayıtlar 30 Temmuz´da sona erecek

Sivas Belediyesi KÜSİM, yaz döneminde çocuklara yönelik sanat kursları planladı. KÜSİM, bu kapsamda çocukların el becerilerini geliştirebilmesi için FYKM´de Sanat Atölyesi oluşturdu. Sanat Atölyesi bünyesinde açılacak kurslara 7-14 yaş aralığındaki çocuklar başvuru yapabilecek.

Resim, 3 Boyutlu (3B) şekil çalışması gibi çocukların el becerilerini geliştirmeye yönelik eğitimlerin verileceği sanat atölyesi için başvurular 20-30 Temmuz tarihleri arasında alınacak. Kurs faaliyetleri 1 Ağustos-7 Eylül tarihleri arasında FYKM´de ki Sanat Atölyesinde gerçekleştirilecek. Kurs programına katılacak çocuklar toplamda 70 saate yakın bir süre eğitim alacak.

HAFTADA 4 GÜN İKİ GURUP ÇALIŞACAK

FYKM Sanat Atölyesi kursları, haftada 4 gün iki farklı gurup çalışması halinde planlandı. Buna göre, Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri sabah ve öğleden sonra olmak üzere iki farklı grup çalışması yapılacak. Her grup için kurslar, 4´er saat sürecek.

Çocuklarının sanat atölyesi kurslarına göndermek isteyen veliler başvurularını FYKM´ye giderek yapabilecekler. KÜSİM tarafından düzenlenen tüm kurs faaliyetleri Sivas Belediyesi´nin resmi web sitesi ?www.sivas.bel.tr´ den de takip edilebiliyor. Sivas Belediyesi KÜSİM, Sanat Atölyesi kurslarından 200´ün üzerinde çocuğu faydalandırmayı planlıyor. Kurslara ilgi yoğun olursa, talebe göre planlama yapılacak. Kurs programının sona ermesinin ardından çocukların kendi el becerileri ile hazırladığı sanatsal ürünlerle sergi açılacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —