Kardeşlik bağları güçlenecek

Kardeşlik bağları güçlenecek

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız; kurumlarında eğitim almaya başlayan Karabağ şehit ve gazi çocukları ile buluştu.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız, üniversite eğitimlerine  başlayan Karabağ şehit ve gazi çocukları ile bir araya geldi.

Üniversite Senato Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen programa Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Yusuf Yıldırım da katıldı.

GÖNÜL ELÇİLERİMİZSİNİZ

“Karabağ’da şehit düşen kardeşlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum” diyen Yıldız, “Lisans eğitimlerinize üniversitemizde başlamanız bize gurur ve mutluluk verdi. Eğitim-öğretiminizi tamamladıktan sonra ülkenize döndüğünüzde orada güzel işler başaracağınıza inanıyoruz. Ayrıca sizler sayesinde iki kardeş ülke arasındaki bağlar daha da güçlenecek. Her şeyden önce sizler bizim gönüllü elçilerimizsiniz” dedi.

Rektör Yıldız’ın konuşmasının ardından Uluslararası Öğrenci Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Yusuf Yıldırım, öğrencilere eğitim-öğretim hayatına dair çeşitli bilgilendirmeler yaptı. Konuşmaların ardından Rektör Yıldız ve Koordinatör Yıldırım, öğrencilerin Sivas ve Cumhuriyet Üniversitesine dair sorularını cevaplandırdı. /SULTAN ŞEHİR/



Anahtar Kelimeler: Kardeşlik bağları güçlenecek