Tarih: 08.03.2021 18:49

Kadınlar Günü’nde anlamlı açılış

Facebook Twitter Linked-in

Sivas; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde anlamlı bir açılışa ev sahipliği  yaptı. Sivas Valiliği, Sivas Belediyesi ve Sivas Ticaret ve Sanayi Odası’nın (STSO) destekleriyle kurulan Sivas Karınca Kadınlar Kooperatifi dün  açıldı.

Açılışa  Vali Salih Ayhan ve eşi Zeynep Akkiraz Ayhan, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve eşi İlkay Bilgin, STSO Başkanı Mustafa Eken, CHP İl Başkanı Yılmaz Coşkun ve DEVA Partisi İl Başkanı Serdar İnce katıldı.  Kooperatifin hayırlı olmasını dileyen Vali Ayhan; iş gücü piyasasına katılan kadınlara başarılar diledi. 

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise yetiştiren, üreten, alın teri döken tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak “Bu anlamlı günde kadınlarımızın bir araya gelerek kurduğu kooperatif hayırlı uğurlu olsun. Kadınlarımızın elinin değdiği her şey, her yer güzelleşir” dedi.  STSO Başkanı Mustafa Eken de “Oda olarak her zaman kadınlarımızın yanındayız” diyerek kadınlara destek verdi.  Protokol konuşmalarının ardından kooperatifin açılışı gerçekleştirildi.  /Sultan Şehir/




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —