Kadına şiddete hayır

Kadına şiddete hayır

Altınyayla’da kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında koordinasyon ve iş birliğinin güçlendirilmesi ve alınacak tedbirlerin değerlendirilmesi amacıyla toplantı düzenlendi.

Altınyayla’da kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında koordinasyon ve iş birliğinin güçlendirilmesi ve alınacak tedbirlerin değerlendirilmesi amacıyla toplantı düzenlendi. Kaymakam Ahmed Tayyib Kahraman’ın başkanlığında gerçekleştirilen programa Altınyayla Belediye Başkanı Sinan Akbulut, Deliilyas Belde Belediye Başkan Vekili Sayın Hidayet Sungur ve kamu kurum müdürleri katıldı.

Toplantının ardından tamamen yerli ve milli bir yazılımla Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen, kadın ve çocukların maruz kaldığı şiddet, taciz gibi kötü eylemleri engellemek amacıyla uygulamaya konulan KADES (Kadın Acil Destek) uygulaması hakkında ilçedeki kadın ve çocukları bilgilendirmek amaçlı İlçe Emniyet Amirliği tarafından Ahmet Ağa Meydanı’na kurulan stant ziyaret edildi. İlçe Emniyet Amirliği personeli stantta "KADES" uygulamasının kullanımı hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

 



Anahtar Kelimeler: Kadına şiddete hayır