Kadın güçlüyse aile de güçlüdür

Kadın güçlüyse  aile de güçlüdür

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce Atatürk ve Kongre Müzesi bahçesinde stant açıldı.

İlimizde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce Atatürk ve Kongre Müzesi bahçesinde stant açıldı. Standı eşi Zeynep Akkiraz Ayhan ile gezen Vali Salih Ayhan, burada kadınlara gül vererek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Ayhan, Samsun'da yaşanan kadına yönelik şiddeti kınadı.  Türkiye'nin özünde ve mayasında kadınların alın terinin olduğunu ifade eden Ayhan, "Dolayısıyla kadınımız güçlüyse ailemiz de güçlüdür. 'Ailenin güçlü olması' demek, toplumun ve devletin güçlü olması anlamına gelir. Biz gerek inancımız gerekse kültürümüz gereği kadına her zaman değer veren bir anlayış içerisindeyiz. Kadınlarımızın olduğu her yerde düzen, tertip, şefkat ve merhamet vardır. Bu çerçevede bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" diye konuştu. /Sultan Şehir/

 



Anahtar Kelimeler: Kadın güçlüyse güçlüdür