Tarih: 27.04.2016 18:03

Judocular Dereceyle Döndüler

Facebook Twitter Linked-in

Judocular Dereceyle Döndüler

Geçtiğimiz günlerde Zonguldak´ta büyük bir coşku içerisinde gerçekleştirilen ?Üniversiteliler arası Judo müsabakaları? yapıldı. Sivas´ı temsilen giden Cumhuriyet Üniversitesi Judo takımı bayanlar ekibi derecelerle döndüler

SPOR SERVİSİ

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ve Türkiye Judo Federasyonunun organizesinde yapılan ?Üniversiteliler arası Judo maçları? sona erdi.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi spor salonunda çok sayıda sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen müsabakalarda dereceler de belli oldu.

Sivas´ı temsilen giden Cumhuriyet Üniversitesi judo bayan takımı derecelerle dönerek, müsabakalarda adından sıkça söz ettirdi.

Yapılan müsabakalarda Cumhuriyet Üniversitesi Judo takımı bayanlar 52 kiloda Fatma Geyik Türkiye 3.´sü olurken, bayanlar kata müsabakalarında Cumhuriyet Üniversitesi takımı Türkiye ikinciliğini elde etti.

KILIÇ TEBRİK ETTİ

Sivas Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç da, derecelerle dönen judo takımını tebrik ederek; ?Ben sporcularıma öncelikle teşekkür ediyorum. Sivas´ı en iyi şekilde temsil ettiler. Judo da daha da çok dereceler elde edeceklerine de inanıyorum ben. Sporcu ve idarecileri tebrik eder başarılarının devamını dilerim? şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —