Tarih: 20.11.2016 07:45

Judocular Dereceyle Döndü

Facebook Twitter Linked-in

Judocular Dereceyle Döndü

Cumhuriyet Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokul Öğrencileri, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi´nde yapılan Türkiye Üniversitelerarası Judo Şampiyonasından ikincilik ve üçüncülükle döndüler

SPOR SERVİSİ

Türkiye Üniversitelerarası Judo Şampiyonası, geçtiğimiz günlerde Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Şampiyonaya katılan Cumhuriyet Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokul öğrencileri dereceyle dönmeyi başardılar.

CÜ BESYO öğrencilerinden, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi´nde yapılan Türkiye Üniversitelerarası Judo Şampiyonası Kata da Sivas´ı temsil eden Nurgül Mert ve Zahide Kaya ikinci oldular. Aynı şampiyonada 52 kiloda serbest judo branşında yarışan Fatma Geyik de Türkiye üçüncülüğünü elde etti.

Şampiyona sonrası Sivas´a dönen başarılı öğrenciler Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız´a ziyarette bulundular. Rektör Yıldız, Judo branşında Üniversiteyi başarıyla temsil eden öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek, başarılı sporcuların her zaman yanlarında olacaklarını, maddi ve manevi olarak destek vereceklerini belirtti. Antrenör Hakan Cebeci´nin de katıldığı ziyarette Rektör Yıldız ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çimen öğrencilere başarı belgelerini takdim ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —