İzleme komiteleri toplandı

Sivas ve Erzurum Ticaret ve Sanayi Odalarının akreditasyon izleme komiteleri ortak toplantıda bir araya geldi.

GÜNDEM 10.09.2023 12:38:00 741 0
İzleme komiteleri toplandı

Sivas ve Erzurum Ticaret ve Sanayi Odalarının akreditasyon izleme komiteleri ortak toplantıda bir araya geldi. 

Toplantıda Sivas Ticaret ve Sanayi Odası’nın yürütmekte olduğu “İyi Uygulama Çalışmaları” paylaşılarak revizyonu yapılan akreditasyon sistem kriterleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. 

Daha sonra Sivas ve Erzurum Ticaret ve Sanayi Odalarının ortak meclis toplantısı Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Salonunda gerçekleştirildi. 

Toplantıya, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Osman Yıldırım, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Gökhan Yılmaz, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Saim Özakalın ve her iki odanın meclis üyeleri katıldı.

Meclis toplantısının açılış konuşmasını yapan Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Osman Yıldırım, kurumun tarihçesi hakkında bilgiler verdi. Sivas ve Erzurum’un kaderinin ayını olduğunun ifade eden Yıldırım, “Hızlı trenin genişlemesinin ardından Sivas bir merkez olacak. Sizleri bu nedenle burada daha sık ağırlamak isteriz” dedi. 

Ardından söz alan Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Özdemir, “Ticaret ve sanayi odalarının görevleri içerisinde şehrin ekonomik anlamda gelişimini sağlamanın yanı sıra sosyal hayatın gelişmesini katkı sunmak gelmektedir. Bunu sağlarken tek başına da değil, etkileşim içerisinde tüm yurdun sathında, tüm ülkemizi ilgilendirecek şekilde davranış, etkinlik ve faaliyetler içerisinde olmamız da görevlerimiz içerisinde. Cumhuriyeti Kuran Şehirler buluşması fikri ilk ortaya çıktığında çok mutlu olduk. TOBB Başkanımıza ileterek bunun 4 oda ile birlikte yapılması konusunda çalışmaları başlattık. Çünkü biliyorsunuz ki; 19 Mayıs’ta Samsun’da ve 4 Eylül’de Sivas’taki nihai kararlarla Cumhuriyetin temelleri atılıyor. Bunları bir araya getirmek de ticaret ve sanayi odalarımız bünyesinde ülkemizin sadece ekonomik değil sosyal anlamdaki gelişimini sağlamak ve bizden sonraki nesillere de bu gelişimin sirayet edebilmesidir. Bu birleşmenin birlikte hareket etmenin fayda sağlayacağını düşünüyoruz. Tabi yalnızca sosyal değil ekonomik anlamda da etkileşimin sağlanması için de elimizden geleni sarf etmek bizim görevimiz olacaktır” dedi.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası’nın davetinden memnun olduklarını ifade eden Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Saim Özakalın ise iki kardeş odanın ortak meclis toplantısının her iki şehrin daha fazla gelişmesi ve kalkınması için bir başlangıç olması temennisinde bulundu.  

 

Anahtar Kelimeler: İzleme komiteleri toplandı
Yorumlar (0)

“MUHSİN YAZICIOĞLU DARÜŞŞİFA KÜLLİYESİ” İÇİN PROTOKOL İMZALANDI…

Başkan Özdemir, Demirağ OSB’yi Türkiye’nin Sanayi Merkezlerine Tanıtacak

Sivas’ta “Beyaz Yürüyüş”

Sivas TSO Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi.

( VİDEOLU HABER) SİVAS BELEDİYESİ’NİN YENİ EVLİLERE ÇEYİZ DESTEĞİ SÜRÜYOR…

VİDEOLU HABER - Üretici Kadınlar Ve İkinci El Eşya Pazarı Açıldı...

KOBİ Tanımı Güncellendi, STSO Başkanı Zeki Özdemir'den değişikliğe destek

TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal'dan Sivas Ticaret Borsası’na Ziyaret

Sivas’ta Kaldırım İşgallerine Karşı Sıkı Denetim!

Başkan Uzun’dan Kızılırmak Kanalındaki Palplanş Uygulamasına Yakından İnceleme

Sivas İl Genel Meclisi’nden 2025 Yatırım Programına Tam Destek

Sivas Valisi Şimşek’ten Sokak Hayvanlarına Anlamlı Ziyaret

  • Salı 25.2 ° / 23 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.4 ° / 22.4 ° Güneşli
  • Perşembe 25.2 ° / 22.4 ° Güneşli

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Konyaspor 2 2 0 0 6 6
2.Galatasaray 2 2 0 0 6 6
3.Antalyaspor 2 2 0 0 2 6
4.Samsunspor 2 2 0 0 2 6
5.Göztepe 2 1 0 1 3 4
6.Beşiktaş 1 1 0 0 1 3
7.Trabzonspor 1 1 0 0 1 3
8.Kayserispor 1 0 0 1 0 1
9.İstanbul Başakşehir 1 0 0 1 0 1
10.Alanyaspor 1 0 0 1 0 1
11.Fenerbahçe 1 0 0 1 0 1
12.Rizespor 2 0 1 1 -3 1
13.Kasımpaşa 1 0 1 0 -1 0
14.Gençlerbirliği 2 0 2 0 -2 0
15.Kocaelispor 2 0 2 0 -2 0
16.Fatih Karagümrük 1 0 1 0 -3 0
17.Eyüpspor 2 0 2 0 -4 0
18.Gazişehir Gaziantep 2 0 2 0 -6 0