İşten Çıkarıldı, Tazminatını Alamadığını Öne Sürerek İntihar Girişiminde Bulundu

Sivas´ta çalıştığı mobilya fabrikasında işten çıkarıldığı ve tazminatını alamadığını öne süren 36 yaşındaki U.A., Yukarı Tekke Mezarlığı kayalıklarına çıkarak intihara kalkıştı.

GÜNDEM 21.06.2015 04:28:37 2222 0
İşten Çıkarıldı, Tazminatını Alamadığını Öne Sürerek İntihar Girişiminde Bulundu

İşten Çıkarıldı, Tazminatını Alamadığını Öne Sürerek İntihar Girişiminde Bulundu

Sivas´ta çalıştığı mobilya fabrikasında işten çıkarıldığı ve tazminatını alamadığını öne süren 36 yaşındaki U.A., Yukarı Tekke Mezarlığı kayalıklarına çıkarak intihara kalkıştı.

Sivas´ta çalıştığı mobilya fabrikasında işten çıkarıldığı ve tazminatını alamadığını öne süren 36 yaşındaki U.A., Yukarı Tekke Mezarlığı kayalıklarına çıkarak intihara kalkıştı. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, elinde bıçak bulunan U.A.´yı ikna ederek intihardan vazgeçirdi.Sivas´ta bir mobilya fabrikasında çalışan evli ve 2 çocuk sahibi U.A., 2 gün önce işletme sahibiyle tartıştıktan sonra işten çıkarıldığını, tazminatını alamadığını öne sürdü. Borçları olduğunu belirten ve geçim sıkıntısı yaşadığını öne süren U.A., bu sabah kent merkezinde bulunan Yukarı Tekke Mezarlığı kayalıklarına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Sık intihar girişimlerinin görüldüğü kayalıkların ucunda bir kişi olduğunu görünler durumu polise bildirdi. Bunun üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kayalıkların ucunda elinde bir bıçak ile bekleyen U.A. dövülerek işten atıldığını öne sürerek, patronunun yanına getirilip kendisinden özür dilemesini istedi. Üzerindeki gömleği çıkarıp boşluğa atan U.A.´yı gelen polis ekipleri uzun süre ikna edemedi. BAŞKAN YARDIMCISI SÖZ VERDİ Mezarlık Müdürlüğü´nün çalışmaları için bölgeye gelen Belediye Başkanı Mehmet Muaz Uzun, intihar girişimini öğrenince bölgeye geldi. Kayalıklardaki tel örgülerini geçerek U.A.´nın yanına kadar yaklaşan Uzun, sorunlarının çözüleceğini, çıkarıldığı işyeri ile de görüşerek haklarının verilmesini sağlayacağı sözünü verdi. Uzun süre U.A.´yı ikna etmek için dil döken Başkan Yardımcısı Uzun, kendisine de belediye olarak yardımda bulunacakları, hem de iş konusunda destek vereceklerini belirtti. Bu konuşmalar üzerine söz isteyen U.A. daha sonra elindeki bıçağı attıktan sonra Başkan Yardımcısının yanına gelerek intihardan vazgeçti. Polis ekipleri eşliğinde kayalıklardan çıkarılan ve sol elinde bıçak kesiği olduğu görülen U.A. daha sonra ambulansla alınarak tedavi için hastaneye götürüldü. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, U.A.´nın iş sıkıntısı nedeniyle kayalıklara çıktığını belirterek, şöyle dedi: "Duyunca olay yerine gelip görüştük. İşten çıkarıldığını ve kredi borçları olduğunu ifade etti. Evinde eşyası da yokmuş. Biz de belediye olarak kendisine yardımcı olacağımızı belirterek uzun bir uğraşı sonrasında ikna ettik. Biz sıkıntılarının giderilmesi noktasında gereken desteği vereceğiz. Hem işle alakalı, hem de çıkarıldığı yerden alacağı tazminat ile alakalı gerekli girişimlerimizi yapacağız."

Anahtar Kelimeler:
Yorumlar (0)

Sivas Ticaret Borsası’ndan İl Emniyet Müdürü Alaağaçlı’ya Hayırlı Olsun Ziyareti

SİVAS BELEDİYESİ ÖNCÜLÜĞÜNDE 50 ÇOCUK İŞİTME CİHAZINA KAVUŞTU…

Özdemir'den Sigorta Haftası mesajı

Yıldız: “Sivas önemli bir değerini kaybetti”

ŞEHİT ŞEYDA YILMAZ PARKI DUALAR İLE AÇILDI…

SİVAS’IN 40 YILLIK HAYALİ GERÇEK OLUYOR

“İsrail – Rum işbirliği bölgemiz için ciddi bir tehdittir”

Ezgi ve Sefa, dünya evine girdi

STSO’dan Sivas’a Yatırım Hamlesi

SİVAS’IN 40 YILLIK HAYALİ GERÇEK OLUYOR;

Sivas Bisiklet Turu Düzenlendi

  • Cuma 23.7 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.6 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 23.6 ° / 11.6 ° Güneşli

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 7 7 0 0 17 21
2.FENERBAHÇE A.Ş. 7 4 0 3 7 15
3.TRABZONSPOR A.Ş. 7 4 1 2 3 14
4.GÖZTEPE A.Ş. 7 3 0 4 8 13
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 6 4 2 0 3 12
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 7 3 1 3 2 12
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 7 3 2 2 -2 11
8.TÜMOSAN KONYASPOR 6 3 2 1 4 10
9.HESAP.COM ANTALYASPOR 7 3 3 1 -1 10
10.CORENDON ALANYASPOR 7 2 2 3 1 9
11.KASIMPAŞA A.Ş. 7 2 3 2 -1 8
12.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 6 1 2 3 0 6
13.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 6 1 3 2 -5 5
14.İKAS EYÜPSPOR 7 1 4 2 -6 5
15.ZECORNER KAYSERİSPOR 7 0 2 5 -8 5
16.GENÇLERBİRLİĞİ 7 1 5 1 -5 4
17.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 7 1 6 0 -9 3
18.KOCAELİSPOR 7 0 5 2 -8 2