İşte gönül belediyeciliği

İşte gönül belediyeciliği

Ahmet Turan Gazi Mahallesi’nde sürdürülen çalışmalardan ötürü Başkan Bilgin’e teşekkür eden Mahalle Muhtarı Asım Boyuneğmez, “Gönül belediyeciliği işte budur. Ülkemizin, Sivas’ımızın ve mahallemizin kalkınması için ortak akılla daha çok çalışacağız” dedi.

Çalışmalarıyla göz  dolduran ve Sivas’ın en başarılı muhtarları arasında gösterilen Ahmet Turan Gazi Mahallesi Muhtarı Asım Boyuneğmez, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’e ve ekibine hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

Ahmet Turan Gazi Mahallesi’nin baştan aşağı asfaltlandığını söyleyen Muhtar Boyuneğmez, “Vefa Konutlarından TOKİ arasındaki 750 metrelik yol kışın çamur oluyordu, çocuklar okula giderken zorluk çekiyordu. Ayakları çamur olduğu için mağdur oluyorlardı. Sağlık ocağına giden mahalle sakinlerim zor durumda kalıyordu.  Hava sıcak olduğu zaman toz, toprak oluyordu. Şu anda bu sorunların hepsi kalktı. Gönül belediyeciliği işte budur. Ülkemizin, Sivas’ımızın ve mahallemizin kalkınması için ortak akılla daha çok çalışacağız” dedi.

“HER ALANA DOKUNAN BİR BAŞKANIMIZ VAR”

Boyuneğmez, “Sayın Belediye Başkanım Hilmi Bilgin’e, ÖZBELSAN Genel Müdürümüz Sayın Ahmet Kuzu’ya, Başkan Yardımcımız Sayın Levent Olgun’a mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum. Hilmi Bilgin; kendisine bu işi yapamaz diyenlerin hepsini ters köşe yaptı. Şuna da değinmek istiyorum: Mahallemizde Ahmet Turan Gazi Spor kulübünü kurduk.  Takımımız şampiyonluğa oynuyor. Sporcularımızın servis ihtiyacını Başkanımız Hilmi Bilgin karşılıyor. Yani her alana dokunan bir başkanımız var. Allah razı olsun” diye konuştu. /Sultan Şehir/

 



Anahtar Kelimeler: gönül belediyeciliği