İşte Ligde Kalma Hesabı

İşte Ligde Kalma Hesabı

Süper Lig´de son 3 haftaya girilirken Medicana Sivasspor´da ligde kalma hesapları son kez bir daha gözden geçiriliyor. Teknik Direktör Mesut Bakkal, yardımcıları ile beraber bir araya gelerek, Mersin İdmanyurdu´ndan sonra ligden düşecek diğer 2 ekip arası

İşte Ligde Kalma Hesabı

Süper Lig´de son 3 haftaya girilirken Medicana Sivasspor´da ligde kalma hesapları son kez bir daha gözden geçiriliyor. Teknik Direktör Mesut Bakkal, yardımcıları ile beraber bir araya gelerek, Mersin İdmanyurdu´ndan sonra ligden düşecek diğer 2 ekip arasına girmeme umudunu korumak için hesaplar yapıyor

SPOR SERVİSİ

Spor Toto Süper Lig´de son 3 haftaya girilirken Medicana Sivasspor, düşmesi kesinleşen Mersin İdmanyurdu´ndan sonra ligden düşecek diğer 2 ekip arasına girmeme umudunu koruyor.

Medicana Sivasspor, ligde kalma yolunda kendi evinde oynadığı maçta Akhisar Belediyespor ile son dakikada yediği talihsiz gol ile berabere kaldı.

Kaleci Setkus´un rakipten gelen yavaş topu ayağı ile kontrol etmek isterken, ıskalaması sonucu yediği gol şehirde büyük üzüntüye neden oldu. 1-1 biten maçtan sonra puanını 26´ya yükselten Medicana Sivasspor´un kaderini, kalan 3 maçta alınacak sonuçlar belirleyecek.

BAKKAL HESAPLARI

YENİDEN YAPIYOR

Alınan bilgiye göre Teknik Direktör Mesut Bakkal, ligde kalmak için yardımcıları ile bir araya gelerek yeniden hesaplar yapıyor. Son 3 maçta mutlak ve kesin galibiyet almak için çok mesai harcayan Medicana Sivasspor´da ligde kalma umutları da devam ediyor.

3´LÜ AVERAJ MÜJDESİ

Eskişehirspor´un de son 3 maçta 1 galibiyet 2 mağlubiyet alması, Sivasspor´un Gençlerbirliği ise Kayserispor maçını kazanması halinde 3 takım arasında 32 puanlı puan eşitliği devreye girecek. Bu durumda 3´lü averaj sistemi devreye girecek. Eskişehir, Kayseri ve Sivasspor arasındaki maçlarda puan olarak Eskişehir önde bulunuyor. Sivasspor´un haftaya Kayseri´yi yenmesi durumunda olası 3 takımın 32 puanlı puan eşitliğinde aralarındaki puan durumu Eskişehirspor 7, Sivasspor 4 ve Kayserispor 2 olacak. Bu durumda 3´lü averajda Eskişehirspor avantajlı takım haline gelecek. Medicana Sivasspor-Kayseri arasında olası ikili averajda ise haftaya oynanacak Kayserispor-Medicana Sivasspor maçının sonucu etkili olacak. Sivasspor yenerse ikili averajda öne geçecek.

İŞTE 4 TAKIMIN KALAN MAÇLARI

32. HAFTA:

Medicana Sivasspor- Gençlerbirliği

Gaziantepspor- Eskişehirspor

Akhisar Belediyespor- Kayserispor

33. HAFTA

Kayserispor-Medicana Sivasspor

Çaykur Rizespor- Gazintepspor

Eskişehirspor- Medipol Başakşehir

34.HAFTA

Medicana Sivasspor- Fenerbahçe

Gençlerbirliği-Eskişehirspor

Galatasaray-Kayserispor

Gaziantepspor-Antalyaspor



Anahtar Kelimeler: İşte Ligde Kalma Hesabı