Tarih: 11.11.2015 06:31

İşi duyan koştu

Facebook Twitter Linked-in

İşi duyan koştu

Sivas Çalışma ve İş Kurumu tarafından yürütülen Toplum Yararına Proje kapsamında, okullarda görev yapacak 300 kişi işe alında. Yaklaşık bin 600 kişinin müracaat ettiği seçme mülakatı Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Sivas Çalışma ve İş Kurumu tarafından uygulamaya alınan Toplum Yararına Proje kapsamında Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı çalışacak işçiler mülakatla belirlendi. Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı görevliler tarafından yapılan mülakatın ardından, listeye giren vatandaşlar kısa süre içerisinde işbaşı yapacak.

Yapılan açıklamada, ?´İşsiz olan vatandaşların kış mevsimi boyunca maddi sıkıntı yaşamaması için harekete geçen Sivas Çalışma ve İş Kurumu, Toplum Yararına Proje kapsamında ilimizde 2 Bin 750 kişiyi işbaşı yaptıracak. Bu kapsamda okullarda temizlik problemi oluşmaması için harekete geçen Milli Eğitim Müdürlüğü, Fidan Yazıcıoğlu Hanımlar Kültür Merkezinde mülakat yaptı. Mülakatın ardından listeye alınan 300 kişi okullarda görev alacak ve temizlik hizmeti verecek´´ denildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılacak olan 300 kişilik kadro için yaklaşık Bin 600 kişi başvuru yaptı. Kısa süre içerisinde salonu dolduran Vatandaşlar; ?Toplum Yararına Proje bizim için çok iyi oluyor. Kış mevsiminde Sivas´ta iş bulmak zordur. Bu sıkıntılı dönemde Toplum Yararına Proje ile evimize ekmek götürüyoruz? dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —