İş birliğiyle sesli kitap hazırladılar
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi ve İVA Park AVM, Dünya klasiklerini çocuklar için sesli kitap olarak hazırladı.
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İletişim Fakültesi ve İVA Park AVM, çocuklara Dünya klasiklerinin sesli kitap olarak sunulduğu projeyi hazırladı.
Bu proje aracılığıyla ülkemizin 6 Şubat tarihinde yaşadığı depremle birlikte, geçmekte olduğu bu zorlu süreçte, çocuklara bir nebze de olsa dokunabilmek amaçlandı.
Proje kapsamında SCÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Kılıç, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi İsmail Demirbağ, Proje Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Zeynep Gültekin Akçay ve İVA Park Pazarlama Müdürü Yağmur Çataloluk Eycan, Galeyan Reklam Ajans yöneticileriyle bir araya gelerek 23 Nisan’da başlayan ve 15 Haziran’da sona erecek projenin detayları hakkında görüştü.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kılıç, projenin büyük bir sosyal sorumluluk içerdiğinden bahsederek emeği geçen herkese teşekkür etti.
Mustafa Eken: “STSO’nun asıl sahibi üyelerimizdir”
TSO Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
Sivas TSO Heyeti Sırbistan’da İş Dünyası Temsilcileriyle Bir Araya Geldi
Kahramanmaraş Valisi Mükerrem Ünlüer’e KGK Medya Dergisi Takdim Edildi
(VİDEOLU HABER) GURBETÇİ BULUŞMALARI VE GASTRONOMİ FESTİVALİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
SP İl Başkanı M. Zahit Tokgöz'den Kuryelere destek.
Bağımsız Türkiye Partisi Zara İlçesinde Teşkilatlanıyor.
Akçalı ve Gölbaşı Ailelerinin Mutlu Günü..
BÜYÜK BİRLİK BELEDİYECİLİĞİ ZİRVEDE YER ALDI
Kantar: "Bu Sivas'ın Ortak Başarısıdır"
4 EYLÜL 112 ACİL SAĞLIK HİZMETLERİ MERKEZİ’NİN TEMELİ ATILDI…
Safa Vakfı Sivas İl Başkanlığında Görev Değişimi
- Pazar 26.6 ° / 14.1 ° Güneşli
- Pazartesi 27 ° / 12.8 ° Güneşli
- Salı 26.2 ° / 15.9 ° Güneşli






