Tarih: 17.08.2021 11:21

İrfanoğlu ve Balta ailelerinin mutlu günü

Facebook Twitter Linked-in

Sivas’ın tanınmış Kuyumcu esnafından ve Sivas Kuyumcular Dernek Başkanı Mustafa İrfanoğlu’ nun oğlu  Fatih İrfanoğlu, hayatını Zara ilçesinde tarımla uğraşan Kubilay Balta’nın kızı Melike Balta ile birleştirdi.

Mustafa-Rabiya İrfanoğlu çiftinin oğlu Fatih İrfanoğlu, ile Kubilay-Necmiye Balta çiftinin kızı Melike Balta düğününe dost ve akrabalarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

İrfanoğlu ve Balta ailesi misafirlerini tek tek kapıda karşılayıp hepsiyle ayrı ayrı yakından ilgilendi. Düğünde konuklar gönüllerince bir gece yaşadı.

Genç çift salona alkışlar eşliğinde girdi. Fatih İrfanoğlu-Melike Balta çiftinin nikâh akdini Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin gerçekleştirirken, nikâh şahitliğini ise Sivas Valisi Salih Ayhan ile Yasin Kantar yaptı. Evlilik Cüzdanını gelin hanıma takdim eden Vali Ayhan; "Gençlerimizin mutluluklarının daim olmasını temenni ediyorum. Huzurlu, sağlıklı ve bir ömür boyu sürecek bir evlilik hayatı diliyorum." dedi.

Düğünlerine katılan ve düğün boyunca emeği geçen herkese teşekkür eden Baba Mustafa İrfanoğlu, son derece mutlu olduğunu, oğlu Fatih İle gelini Melike’ye ömür boyu mutluluklar dileyerek bir yastıkta kocamaları temennisinde bulundu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —