Tarih: 31.03.2020 15:58

İMAD-DER 9 ADET KURBAN BAĞIŞLADI...

Facebook Twitter Linked-in

Kısa adı İMAD-DER olan ve ülke genelinde çocuk sahibi olamayan ailelerden oluşan dernek, ülkemizin yaşadığı zor süreçte ihtiyaç sahibi ailelere destek amacıyla kendi üyelerinden bağış toplayarak Hayat Ağacı Derneğine destek oldu.

İMAD-DER Başkanı Doğan Ceylan, üyelerden gelen talep üzerine Koronavirüsün ülkemizden, İslam Dünyasından ve mazlum coğrafyalardan uzak olması temennisiyle Hayat Ağacı Derneğine kurban bağışladı.

Hastalık sebebiyle hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, enfekte olanlara ise acil şifalar dileyen dernek başkanı Doğan Ceylan, bu süreçte ihtiyaç sahiplerine destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Diğer yandan Hayat Ağacı Derneğine bağışlanan kurbanlar, tekbirler eşliğinde kesildikten sonra paketlenip Gıda Bankasından yardım alan ihtiyaç sahiplerine alışveriş limitleri dışında dağıtıldı.

65 yaş üstü büyüklerimizin gıda, temizlik ürünü gibi yardım paketlerine, kurban eti de ilave edilerek evlerine servis edildi. İkamet adreslerinde yardımlarını teslim alan büyüklerimiz, bağışlarıyla kendilerine destek olan hayır sahiplerine duacı oldu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —