Tarih: 18.06.2015 08:48

İLK KONSER ÖZHAN´DAN

Facebook Twitter Linked-in

İLK KONSER ÖZHAN´DAN

Sivas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü´nün Ramazan ayı etkinlikleri yarın Ahmet Özhan´ın vereceği Tasavvuf Musikisi ile başlayacak.

Ramazan Ayı´nın ilk konseri ünlü Tasavvufçu Ahmet Özhan´dan.

Sivas Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü´nün Ramazan ayı etkinlikleri Ahmet Özhan´ın vereceği Tasavvuf Musikisi ile başlayacak. Özhan, Kent Meydanı´nda bulunan Atatürk Kongre Ve Etnografya Müzesi yanına kurulacak olan sahnede sevenleri ile buluşacak.

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında 27 Haziran Cumartesi günü saat 22:45´de Kur´an-ı Kerim´i güzel okuma Türkiye 1´ncisi Sefa Taşkesenlioğlu´nun sunacağı Kur´an-ı Kerim tilaveti ile başlayacak olan program Fatih Koca´nın Tasavvuf Musikisi dinletisi ile devam edecek.

Etkinliklerin 3. Haftasında 04 Temmuz Cumartesi günü saat 22:45´te Kur´an-ı Kerim´i güzel okuma Dünya 1´ncisi Yaşar Çuhadar´ın Kur´an-ı Kerim tilaveti ile başlayacak olan program Ender Doğan ile devam edecek. Son etkinlikte ise 11 Temmuz Cumartesi günü saat 22:45´te Kur´an-ı Kerim´i güzel okuma Dünya 2´ncisi Fatih Akman´ın Kur´an-ı Kerim tilaveti ile başlayacak olan program Sami Özer konseri ile sona erecek

Konu hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın Ramazan ayı içerisinde vatandaşlara iftar sonrasında sosyal alanda da hizmet etmeyi planladıklarını söyledi. İlk konseri Ahmet Özhan´ın vereceğini ifade eden Özaydın ?Ramazan ayında 4 hafta ilk Cuma günü Ahmet Özhan Bey gelecek ondan sonraki haftalarda üç sanatçımız daha var. Ahmet Özhan´la başlıyoruz diğer haftalarda Cumartesi akşamları halkımıza tasavvuf musikisi yani ramazan ayına uygun kendi dalında ün yapmış sanatçı kardeşlerimiz gelecekler Sivas halkı ile bütünleşecekler güzel bir ramazan ayı geçireceğiz? dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —