İki katta mağdur oldu

Üst katta meydana gelen su akıntısı alt kattaki vatandaşları da mağdur etti. Bir haftadır boruları değiştirmesine rağmen su akıntısın nereden geldiğini bulamayan ev sahibi, hem kendini hem de alt katta bulunan komşusunu mağdur etti.

YAŞAM 19.12.2014 07:09:23 1221 0
İki katta mağdur oldu

İki katta mağdur oldu

Üst katta meydana gelen su akıntısı alt kattaki vatandaşları da mağdur etti. Bir haftadır boruları değiştirmesine rağmen su akıntısın nereden geldiğini bulamayan ev sahibi, hem kendini hem de alt katta bulunan komşusunu mağdur etti.

Kılavuz Mahallesi Tekke caddesin Öğretmenler B Blokta meydana gelen olay, apartman sakinlerini de zor durumda bıraktı. Celalettin Özkan’a ait evde meydana gelen su sızıntısı, alt katta oturan Çetin Koçyiğit’in evinin her odasında tavandan damlamaya başladı. Sızıntının bir türlü nerden geldiğini bulamayan ev sahipleri, bir haftadır çalışmalarına rağmen, çare bulamadı. Üst kattan sürekli tavana su damlacıklarının oluşması ve akıntının fazlalaşması, Çetin Koçyiğit’in evindeki eşyaların tamamını kullanamaz hale getirdi. Su damlacıkları nedeniyle evini kullanamayan Çetin Koçyiğit, bazı eşyalarını apartmanın ara koridoruna yığarken, diğer eşyaları da evde kaldı. Evin suyla dolması nedeniyle elektriği de olmayan ev sahibi, çaresiz bir şekilde kendilerine uzanacak bir yardım eli beklemeye başladı. Bir haftadır çekmedikleri sıkıntı kalmadığını ifade eden Çetin Koçyiğit, asgari ücretle çalıştığını belirterek, “Üst kat komşumun evinden bir haftadır tavandan tüm odalara su damlıyor. Burayı bir yıl önce kredi çekerek satın aldım. Asgari ücretle çalışıyor ve zor geçiniyorum. Meydana gelen damlalar nedeniyle evimdeki eşyaların tamamı ıslandı, kötü oldu. Yerler su nedeniyle kullanılamaz hale geldi. Akşamları eşim babasının evine, bende babamın evine gidiyorum. Zaten hastayım ve çalışmakta zorlanıyorum. Böbreklerimden rahatsız olduğum için hastaneye yatacağım ama bu sıkıntı nedeniyle tedavi olamıyorum. Bu sıkıntı nedeniyle de çok huzursuzum. Tesisatçılar geliyor, bakıyor yapıyorlar, işin içinden çıkılamıyor. Vardiyalı çalışıyorum, gece işte gündüz buradayım. Mağduriyetimin giderilmesi için yetkililerden yardım istiyorum ”dedi. Komşusunun yaşadığı mağduriyetten kendisinin de rahatsız olduğunu ifade eden üst komşusu Celalettin Özkan, denemedikleri alternatif kalmadığını buna rağmen, alt kata hala su akıntısı olduğunu belirterek, boruları dahi değiştirdiklerini ancak bir çözüm bulamadıklarını ifade etti. Özkan, Belediye yetkililerinden mağduriyetlerinin giderilmesi için yardım istedi.

Yaşanan bu olaydan apartman sakinleri de rahatsız oldu. Alt su akması nedeniyle iki komşunun da mağdur olduğunu ifade ederek, kendilerinin de huzursuz olduğunu ve çözüm bulunmasını istediler.

Anahtar Kelimeler: İki katta mağdur oldu

CHP İl Başkanından Özel ve Karasu’ya tebrik

Sivas heyeti A Millî Takımımıza başarı dileklerini iletti

Sivaslı öğrencilerden Erciyes çıkartması

"Toprağımızı gençler sürmüyor ise geleceğimiz risk altındadır"

CHP'den Esnaf Odasına tepki

KONYA ŞEKER AİLESİ BAYRAM COŞKUSUNU PAYLAŞTI

Le Pen ve sekiz milletvekili suçlu bulundu, Le Pen siyasetten yasaklandı

Görgen ve Korkmaz, yetim çocukları bayram öncesi sevindirdi

"Her günümüz bayram sevinciyle dolsun"

BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

Adem Başkan olaya açıklık getirdi

Her zaman üreticilerimizin yanındayız

  • Salı 15.5 ° / 6.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 8.2 ° / -2.2 ° Şiddetli yağmurlu
  • Perşembe 1.6 ° / -3.8 ° Hafif sağnak şeklinde kar

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 28 22 1 5 40 71
2.Fenerbahçe 28 21 2 5 45 68
3.Samsunspor 29 15 8 6 11 51
4.Beşiktaş 28 13 6 9 14 48
5.Eyüpspor 29 13 8 8 10 47
6.İstanbul Başakşehir 28 12 10 6 7 42
7.Göztepe 28 10 9 9 10 39
8.Gazişehir Gaziantep 28 11 11 6 0 39
9.Kasımpaşa 29 9 8 12 -3 39
10.Antalyaspor 29 11 12 6 -19 39
11.Trabzonspor 28 9 10 9 9 36
12.Konyaspor 29 9 13 7 -7 34
13.Rizespor 28 10 14 4 -12 34
14.Bodrum FK 29 9 14 6 -10 33
15.Kayserispor 28 8 11 9 -12 33
16.Sivasspor 29 8 14 7 -8 31
17.Alanyaspor 29 8 14 7 -11 31
18.Hatayspor 28 4 17 7 -23 19
19.Adana Demirspor 28 2 22 4 -41