Hopasporlular koltukları kırdı

Hopasporlular koltukları kırdı

İlimizde oynanmasına karar verilen 3. lige çıkma final maçında Ağrıspor ile Hopaspor karşılaşmasında Hopaspor taraftarları, kendilerine ayrılan tribünde koltukları kırdılar. Hopasporluların, yaptığı bu davranış Sivaslılar tarafından büyük tepkiyle karşıla

Hopasporlular koltukları kırdı

İlimizde oynanmasına karar verilen 3. lige çıkma final maçında Ağrıspor ile Hopaspor karşılaşmasında Hopaspor taraftarları, kendilerine ayrılan tribünde koltukları kırdılar. Hopasporluların, yaptığı bu davranış Sivaslılar tarafından büyük tepkiyle karşılandı.

SPOR SERVİSİ

Hafta sonu ilimizde oynanan 3. Lige çıkma final maçında Ağrıspor ile Hopaspor Yeni 4 Eylül Stadyumunda karşı karşıya gelmişti.

3. Lige çıkma final maçında Ağrıspor ile Hopaspor karşılaşmasında Hopaspor taraftarları, kendilerine ayrılan tribünde koltukları kırdılar.

Maçı kazanan ve Sivaslıların misafirperverliğine koltuk kırarak karşılık veren Hopasporluların, yaptığı bu davranış Sivaslılar tarafından büyük tepkiyle karşılandı.

Sivassporlu taraftarlar ise koltukların kırılmasına sert bir şekilde tepki göstererek; ?3. Lige çıkma finalinde oynanan Ağrıspor Hopaspor karşılaşmasında Hopaspor taraftarlarının yaptığı terbiyesizliktir. Bunu yapanlar Vatan hainidir, başka hiçbir şey değildir. Biz size iyi ev sahipliği yaptık buna karşılık olarak koltukları kırarken hiç utanmadınız mı? Bu yaptığınız adamlık mı şimdi? Yazık gerçekten yazık??