HİZMET İÇİN GELİYORUZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas Belediye Başkan Adayı Ali Akyıldız, partisinin düzenlediği toplantı kapsamında projelerini kamuoyuna duyurdu. ?Çalışan Kadınlar Büyüyen Sivas?, ?Mutlu Gençlik Gülümseyen Sivas?, ?Kent Projelerimiz Gelişen Sivas? olma

SİYASET 11.03.2019 20:49:12 1453 0
HİZMET İÇİN GELİYORUZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas Belediye Başkan Adayı Ali Akyıldız, partisinin düzenlediği toplantı kapsamında projelerini açıkladı.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası´nda gerçekleştirilen proje tanıtım toplantısına CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, İl Başkanı Ahmet Turan Temel, Merkez İlçe Başkanı Özcan Erdoğan, il teşkilatı ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından okunan İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda Merkez İlçe Başkanı Özcan Erdoğan, İl Başkanı Ahmet Turan Temel, Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ve  CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ülke gündeminde yer alan konulara ilişkin konuştu.

?HESAP VERECEĞİZ?

Protokol konuşmalarının ardından CHP Sivas Belediye Başkan Adayı Ali Akyıldız, kürsüye çıktı. Başkanlığa seçilmesi halinde şeffaflık ilkesinden taviz vermeden hizmet edeceklerini ifade eden Akyıldız, ?Ali Akyıldız belediye başkanı olduğunda öncelikle yapacağı iş, şeffaflığı belediye başkan yardımcıları ile birlikte belediye meclis üyelerinden başlayarak uygulayacak. Noter huzurunda belediye başkan yardımcılarım ve meclis üyelerimle birlikte mal beyanımızı açıklayacağız. Bunu bir defa değil her yılın sonunda mutlaka yapacağız. Niye? Çünkü biz Sivas Belediye Başkanlığına hizmet vermek için geliyoruz. Cebimizi doldurmaya değil, yandaşı kayırmaya değil, rantı bir yerlere peşkeş çekmeye değil  rantı projelerimizle birlikte Sivas halkına hizmet etmek için paylaştırmaya geliyoruz. İkinci nokta şu: Biz mutlaka ve mutlaka belediyenin ihalelerini ve alımlarını belediye meclis salonunda halkın denetiminde ve gözetiminde açık ve şeffaf yapacağız. 3. nokta şu: Hesap verebilir bir belediye başkanı olacağız. Gerek belediyenin gerekse belediyeye bağlı bütün kurumların hesaplarının bilançolarının 6 ayda bir ilan edilmesini sağlayacağız. Yani hesap vereceğiz. Hesaptan kaçan değil hesap veren belediye anlayışını Sivas´a getireceğiz? dedi.

?HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ?

Herkese eşit hizmet edeceklerini ifade eden Akyıldız, ?Gönül belediyeciliğini biz yapacağız. Hiç kimseyi siyasi yapısından ötürü, dünya görüşünden dolayı dışlamayacağız. Herkesi kucaklayacağız. Yani belediyeye gelen herkes orada bir kardeşi, bir ağabeyi, bir evladı, bir babası olduğunu görecek. Yakınlığı, samimiyeti görecek. Orada kendisinin temsil edildiğine tanık olacak? diye konuştu.

AKYILDIZ SEVDASINI SİLEMEYECEKLER

Adaylığının açıklanmasının ardından Sivaslılarla her fırsatta bir araya geldiğini dile getiren Akyıldız, ?Sahada gördüğüm tespitleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Bir algı oluşturmaya çalıştılar. Bunu başaramadılar. İlk önce, ?Belediye başkanı iktidar partisinden olmazsa hizmet gelmez´ dediler. Böyle bir algı oluşturmaya gayret ettiler ama gördüm ki benim Sivaslı kardeşlerim bunu yutmamış. Çünkü onlar da biliyorlar ki belediye başkanı hangi partiden olursa olsun o ilin nüfusuna göre İller Bankası´ndan ödenek aktarılıyor. Belediye başkanının iktidar partisinden olmasına gerek yoktur. Zaten öyle bir şey olsaydı belediye başkanı yıllardır AK Parti´dendi, Sivas şaha kalkardı. Göç veren bir il olmazdı. İkinci olarak, Sivas´ın gönlünde, yüreğinde bir Ali Akyıldız sevdası var onu silmeye çalışmışlar. Onu da başaramadılar. Bunu siyaseten değil tüm samimiyetimle söylüyorum. Her gittiğim yerde dostlarım beni, ?Ali gardaş hoş geldin. Allah senden razı olsun. Biz seni seviyoruz. Biz seni biliyoruz. Ben AK Partiliyim ama oyun sana. Ne olur proje anlatma. Ben  bir çay ikram edeceğim. Çayını iç yolun açık olsun´ diye karşılayıp, uğurluyor. Oluşturmaya çalıştıkları bu algıların boşa gittiğini biliyorum? diye konuştu.

?BELEDİYE BAŞKANININ PARTİSİ

DEĞİL HİZMETİ ÖNEMLİ?

Sivas´ta kararsız seçmenin çok olduğunu tespit ettiğini dile getiren Akyıldız, ?Bu kararsız seçmen; ?Benim zaten cebim yanıyor. İktidar partisine oy vermeyeceğim ama belediye hizmetleri devletin yanında olmadığı için aksayabilir mi?´ diye düşünüyor. Sevgili dostlar belediye başkanının iktidar partisinden olmasına gerek yok. Eskişehir gibi harika bir örneğimiz var. Eskişehir Belediye Başkanımızı buradan selamlıyorum. Futbol hakemliği yaptığım yıllarda Eskişehirspor´un maçına gittiğim zamanlarda da o şehrin halini biliyordum. Porsuk Nehri şehrin içinden geçerken kokudan Eskişehir´e girilmezdi. Gariban bir Anadolu kasabasıydı ama Yılmaz Büyükerşen Hocam Eskişehir´i aldı bugün Türkiye´nin değil Avrupa´nın gıpta ile baktığı şehirler arasına soktu. Demek ki belediye başkanının partisi değil hizmeti önemli? açıklamasında bulundu.

Akyıldız, konuşmasının ardından projelerini ?Çalışan Kadınlar Büyüyen Sivas?,  ?Mutlu Gençlik Gülümseyen Sivas?,  ?Kent Projelerimiz Gelişen Sivas? olmak üzere 3 ana başlıkta açıkladı.

 /resimler/2019-3/11/2052229438769.jpg

Anahtar Kelimeler: HİZMET İÇİN GELİYORUZ

Aksa Doğalgaz’dan dev yatırım

Uzun: “Küçük bir mola verdik”

Sivas Valiliği’nden Kene Uyarısı: KKKA Tehlikesine Karşı Dikkatli Olun

Kardeşler’e yürüdüler

"Gençlik Konseri"nde kulakların pası silindi

SİVAS, ‘GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ’NDE BULUŞTU

Hayırlı olsun

MÜSİAD yeşil Sivas için el ele verdi

Öğrencilerden Şimşek’e ziyaret

Uzun: "Gençlerimizle gurur duyuyoruz"

Canikligil, Sivas Hizmet iş Sendikası için göreve talip…

Ey Türk gençliği!

  • Çarşamba 17.8 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Perşembe 21.1 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Cuma 23.4 ° / 11 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 28 1 5 56 89
2.Fenerbahçe 34 25 3 6 52 81
3.Samsunspor 34 18 10 6 13 60
4.Beşiktaş 34 16 7 11 20 59
5.İstanbul Başakşehir 34 16 12 6 7 54
6.Eyüpspor 35 14 13 8 4 50
7.Göztepe 34 12 11 11 10 47
8.Trabzonspor 34 12 11 11 11 47
9.Konyaspor 34 13 14 7 -3 46
10.Kasımpaşa 34 11 10 13 0 46
11.Kayserispor 34 11 12 11 -11 44
12.Antalyaspor 34 12 14 8 -22 44
13.Rizespor 34 13 17 4 -10 43
14.Gazişehir Gaziantep 34 12 15 7 -5 43
15.Alanyaspor 34 10 15 9 -10 39
16.Bodrum FK 34 9 16 9 -13 36
17.Sivasspor 35 9 18 8 -14 35
18.Hatayspor 34 5 21 8 -26 23
19.Adana Demirspor 34 2 28 4 -59