Tarih: 06.07.2015 02:52

?HERKESİN YÜZÜ GÜLECEK?

Facebook Twitter Linked-in

?HERKESİN YÜZÜ GÜLECEK?

Medicana Sivasspor´da kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, Yunanistan ve Fransa liginden iki futbolcuyla prensip anlaşmasına vardıklarını söyli. 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor´da kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, Yunanistan ve Fransa liginden iki futbolcuyla prensip anlaşmasına vardıklarını söyleyerek; Kalecimizi Yunanistan Ligi´nden alacağız. Birkaç gün içinde bu transferleri açıklayacağız. Transfer konusunda önümüzdeki süreçte herkesin yüzünü güldürecek bir takımla devam edeceğimizin sözünü veriyorum? dedi

Medicana Sivasspor´da kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, Yunanistan ve Fransa liginden iki futbolcuyla prensip anlaşmasına vardıklarını söyledi.

Otyakmaz yaptığı açıklamada, şu ana kadar Erkan Kaş ve Orhan Gülle transferlerini gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, bir-iki yerli oyuncu daha alacaklarını belirtti.

?İKİ YABANCI ALACAĞIZ?                                                                             

Yabancı transferinde ise 4 futbolcuyla takımı güçlendirmek istediklerini bildiren Otyakmaz, "Bunlardan bir kaleci ve bir ofansif futbolcu ile prensip anlaşmasına vardık, bugün-yarın imzaları atacağız. Şimdilik isim vermek istemiyorum. Diğer iki yabancı için de arayışlarımız sürüyor" dedi.

?KALECİMİZİ YUNANİSTAN LİGİ´NDEN ALACAĞIZ?

Mecnun Otyakmaz, anlaşma sağladıkları iki futbolcudan birinin Yunanistan, diğerininde de Fransa liginden olduğunu vurgulayarak, "Kalecimizi Yunanistan Ligi´nden alacağız. Birkaç gün içinde bu transferleri açıklayacağız. Transfer konusunda önümüzdeki süreçte herkesin yüzünü güldürecek bir takımla devam edeceğimizin sözünü veriyorum" diye konuştu. (AA)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —