Tarih: 03.12.2023 18:51

Her insan engelli adayı

Facebook Twitter Linked-in

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ömer Tamer Doğan, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “Her insanın bir engelli adayı olduğu unutulmadan, onlara saygı çerçevesinde huzurlu bir yaşam sürdürmelerine destek olmak çok önemli” dedi.

 

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ömer Tamer Doğan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. 

Mesajında, Birleşmiş Milletlerin engelli bireylerin yaşam şartlarının herkes tarafından algılanması ve anlaşılması için 3 Aralık’ı uluslararası bir gün olarak kabul ettiğini ifade eden Doğan  “Her insanın bir engelli adayı olduğu unutulmadan, onlara saygı çerçevesinde huzurlu bir yaşam sürdürmelerine destek olmak çok önemli. Engelli bireylerin hayata tutunmak, hayatta kalabilmek için, göstermiş oldukları çabalarının neticesi başardıkları takdire değerdir. Engelsiz bir üniversite, engelsiz bir hastane olma yolunda önemli çalışmalar yapılmaktadır.  Farklılıkların değil, benzerliklerin en temel noktası olan insan olabilmenin daha kıymetli olduğunun farkındayız. Bu vesile ile 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde, hayatta tüm engellerin aşıldığı sağlıklı günler diliyorum” ifadelerini kullandı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —