Tarih: 21.12.2015 08:20

Hayırsever işadamı Sivas´ta

Facebook Twitter Linked-in

Hayırsever işadamı Sivas´ta

Zara Vesyel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksekokul binasının yapımında büyük  katkıları olan Hayırsever İş Adamı Veysel Dursun Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık´ı makamında ziyaret etti.

 Jandarma Alay Komutanı Bektaş Arslan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul, Prof. Dr. Sami Hizmetli, Prof. Dr. Ertan Buyruk, İş Adamı Necattin Çelik, Zara Veysel Dursun Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Fertelli´nin de hazır bulunduğu ziyarette Rektör Prof. Dr. Kocacık, İş Adamı Dursun ile görüşerek Üniversite ve ismini taşıdığı Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu hakkında bilgiler verdi. Yüksek Okul binasını Zara´ya  ve Üniversiteye kazandırmasındaki  katkılarından dolayı kendisine minnet duygularını belirten Rektör Prof. Dr. Kocacık,  İş Adamı Dursun ve ailesine teşekkür etti.

İş Adamı Dursun ise Zara Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu ve Üniversitenin çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ederek, Rektör Prof. Dr. Kocacık ve yönetiminin başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —