Tarih: 14.02.2024 03:43

Haspolat'tan kutlama mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Yaptığı açıklama da Sevtap Haspolat şunları söyledi.
Cumhuriyet Üniversitemizin 50.yılı kutlu olsun. Bir üniversiteye bu isim ancak bu kadar güzel yakışırdı. Üniversitemizde eğitim hayatı başlayalı tam 50 yıl olmuş. Cumhuriyetimizin tam yarı yaşında. Böyle bir eğitim kurumunun şehrimizde olması hepimiz için övünç kaynağı. 
Kuruluşundan bugüne kadar hizmet eden tüm rektörlerimize ve emek veren çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Vefat edenlere rahmetler, hizmete devam edenlere de başarılar diliyoruz. 
Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı bir şehir olan Sivas’ımızda Cumhuriyet ismi ile 50 yıldır ayakta duran, eğitimler veren, ilim ve bilim üreten bir üniversiteyi Sivas halkı olarak hepimiz daha çok sahiplenmeliyiz. Üniversitemiz hepimizin bir değeri, bu şehrin bir markası. Binlerce akademik personeli ile bir eğitim ordusu. Oradan mezun olan binlerce öğrenci şimdi şehrimize ve ülkemize hizmet ediyorlar. 
Bu devasa eğitim kurumumuzun daha nice 50. yıllar yaşamasını ümit ediyorum. Üniversitemizdeki tüm eğitimcilerimiz 50 yıl süresince Cumhuriyetimizin değerlerine bağlı, ilim ve bilim ışığında yüz binlerce genç nesil yetiştirdiler. Bundan sonrada yetiştirmeye devam edeceklerine inanıyor, ümit ve temenni ediyoruz.
Cumhuriyetimiz var olsun. Üniversitemiz var olsun. Cumhuriyet Üniversitemizin 50. Yılı kutlu olsun.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —