Tarih: 05.12.2023 10:46

Haspolat’tan gazetemize övgü

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sivas Merkez İlçe Başkanı Sevtap Haspolat, kamu yararı adına objektif habercilik anlayışıyla yayım hayatını devam ettiren gazetemiz için teşekkür mesajı yayımladı. 

Haspolat, parti çalışmalarının kamuoyuna duyurulmasındaki desteklerinden dolayı Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Naci Yıldız’a teşekkür etti. 

Haspolat, teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Objektif ve tarafsız, basın ilkelerine bağlı bir habercilik anlayışı ile Sivas’ımızda bir medya kuruluşu olarak hizmet ettiğiniz için öncelikle şahsınızı ve sahibi olduğunuz basın kuruluşunu tebrik ediyorum. Partimizle ilgili haberleri kamuoyuna aktarma ve halkın doğru haber olma noktasındaki bağımsız ve dürüst yaklaşımınız hem şahsım hem de partim tarafından takdir edilmektedir. Sizin gibi basın mensuplarının ve medya kuruluşlarının varlığı hak adalet ve özgürlük anlamında demokrasimizin güçlenmesi adına çok önem arz etmektedir. Yaptığınız objektif haberler için bir kez daha teşekkür ediyorum. Her zaman özgür basınımızın yanında olduğumuzu belirtiyor, çalışmalarınızda başarılar diliyor, saygılar sunuyorum.” 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —