Gün’e hayırlı olsun ziyareti

Gün’e hayırlı olsun ziyareti

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin; geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurul sonrası Kayseri Sivaslılar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı seçilen İsa Gün ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin; geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurul sonrası Kayseri Sivaslılar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı seçilen İsa Gün ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kayseri’deki Sivaslılarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bilgin, yeni yönetime başarılar diledi. Ziyarette konuşan Gün ise “Derneğimizin amacı; Kayseri ile Sivas arasında gönül bağını kurarak Kayseri ilinde katma değer oluşturacak projelere imza atmak” dedi. 

 

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin; 1996 yılında kurulan Kayseri Sivaslılar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. 

Ziyarette geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurul sonrası Kayseri Sivaslılar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı seçilen İsa Gün’e ve yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyen Bilgin, dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

Kayseri’deki Sivaslılarla buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, “Samimi ve sıcak sohbetiniz için teşekkür ediyorum” dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı İsa Gün ise  önümüzdeki günlerde yapılacak projeler hakkında bilgi verdi. 

Gün; "Derneğimizin amacı; Kayseri ile Sivas arasında gönül bağını kurarak Kayseri ilinde katma değer oluşturacak projelere imza atmak" açıklamasında bulundu. 

Ziyaret toplu hatıra fotoğrafı çekinilmesiyle sona erdi. 



Anahtar Kelimeler: hayırlı olsun ziyareti