Tarih: 17.09.2024 18:02

Göçgün kardeşler hafızlık belgelerini aldı.

Facebook Twitter Linked-in

Sivas İl Müftülüğüne bağlı Abdulvehhabi Gazi Yatılı Hafızlık Kız Kur’an Kursunda aynı anda hafızlık eğitimine başlayan kardeşler 2 yıllık hafızlık eğitiminin ardından Diyanet İşleri Başkanlığınca gerçekleştirilen "2024 Yılı Hafızlık Tespit Sınavı"nda başarılı olarak aynı anda hafız olmanın sevincini yaşadılar.

Açık Öğretim Lisesinde lise eğitimlerine de devam eden Göçgün kardeşler, hafızlık belgelerini İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya'nın elinden alarak ailelerini çifte mutluluk yaşattılar. Kardeşleri ve ailesini tebrik eden İl Müftüsü Altunkaya, "Bir anne baba için en güzel duygulardan biri çocuğunun hafız olmasıdır. 

Özellikle iki çocuğu birden hafız olduysa bu mutluluk gerçekten tarif edilemez. Beril Nur ve Gülsena yavrularımızı tebrik ediyorum. Bizleri de bu güzel mutluluğa ortak ettiler başarılarının devamını diliyorum." dedi

Müftü Altunkaya hafız kardeşlerin yanı sıra ailelerini ve hafız olmalarında büyük katkısı olan hocalarını da tebrik ederek, kardeşlere belgelerini takdim etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —