Tarih: 17.09.2018 20:00

Gıda Bankası örnek oluyor

Facebook Twitter Linked-in

/resimler/2018-9/17/2002281356747.jpg/resimler/2018-9/17/2002137450197.jpg/resimler/2018-9/17/2001396980766.jpg

 

Sivas Belediyesi´nin Hayat Ağacı Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Gıda Bankası, İstanbul Eyüpsultan Belediyesi´ne örnek oldu.  Geçtiğimiz günlerde Gıda Bankası´nı yerinde inceleyen Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, yardım sistemin hassas yapısı ve işleyişinden etkilendiği için teknik araştırma yapmaları amacıyla Strateji Geliştirme Müdürlüğü´nden bir ekip görevlendirdi.  

Eyüpsultan Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü´nden AR-GE Yöneticisi Hasan Güllük ve beraberindeki teknik ekip, Hayat Ağacı Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Gıda Bankası´nı ziyaret ederek, çalışma yapısıyla ilgili detaylı araştırma yaptı. 

 

HEYETİN SORULARINI YANITLADILAR

Sivas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Murat Ökten, Müdür Yardımcısı Mustafa Ağırsoy ve Gıda Bankası Koordinatörü Emrullah Ünal, misafirlere eşlik ederek, heyetin merak ettiği soruları cevapladı.  Şimdiye kadar birçok ilde gezdiklerini ifade eden AR-GE Yöneticisi Hasan Güllük, Sivas´taki gibi her şeyin en ince ayrıntısına kadar planlanıp uygulandığını bir yardım sistemi ile karşılaşmadıklarını belirterek bu işlerin ekip çalışması ile mümkün olabileceğinin altını çizdi. Güllük, Gıda Bankası´nın çalışma sistemi ile ilgili ayrıntıları öğrendikten sonra Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın ile bunları değerlendireceklerini belirterek, İstanbul´da benzer bir yapıyı kurmak için neler yapabileceklerini görüşeceklerini ifade etti. 

MARKETTEN FARKSIZ

İstanbul Eyüpsultan Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü´nden AR-GE Yöneticisi Hasan Güllük, Gıda Bankası´nın bir marketten farksız olduğunu görmekten dolayı memnuniyetini belirterek bu sistemin kurulmasına öncülük eden Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ve bağışları ile ihtiyaç sahiplerine katkı sağlayan hayır sahiplerine teşekkür etti.

//SULTAN ŞEHİR//

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —