Gençlik kampına katıldılar
İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, "Yazımda Kardeşlik Var" eğitim kampına katılan gençler ve aileleriyle bir araya geldi.
Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Ankara'da düzenlenen ve Türkiye’nin 11 farklı ilinden 500 gencin ağırlandığı “2024 Yazımda Kardeşlik Var” temalı yaz kampına Sivas'tan katılan öğrenci ve aileleriyle bir araya gelen İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, kamp kapsamında gerçekleştirilen faaliyet ve etkinliklerle alakalı öğrencilerle sohbet etti.

Hafız Mehmet Altuntaş Yatılı Hafızlık Erkek Kur'an Kursu Konferans Salonunda Kur’an’ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Müftü Altunkaya, kamp programının her yıl Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gençlerin yetenek, ilgi ve yaş özellikleri dikkate alınarak hayata geçirildiğini belirterek kamp programının gençlerin manevi hayatlarına çok büyük etkisi olduğuna değindi.

Konuşmaların ardından Başkanlık tarafından kampa katılan gençlere, içerisinde kamp etkinliklerinin bulunduğu fotoğraf ve videoların kayıtlı olduğu isme özel olarak hazırlanan USB bellekler hediye edildi. Sivas'tan kampa 26 erkek ile 23 kız öğrenci katıldı.

Yerelden küresele uzanan medya köprüsü: KGK
Sivas Ticaret Borsası’ndan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Ziyaret
Sivas’ta Attila İlhan’ın Edebî Mirası Şiir ve Müzikle Anlatıldı
STSO Başkanı Zeki Özdemir: “Atıl Alanı Sivas Ekonomisine Kazandırdık”
Sivas Ticaret Borsası’nda Yeni Dönem: Başkanlar Güven Tazeledi
Yuvacı’ dan Gazetemize Ziyaret
Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Zara İlçe Teşkilatı kurulumunu gerçekleştirdi.
- Çarşamba 19.1 ° / 11.5 ° Çok bulutlu
- Perşembe 17.1 ° / 8.2 ° Hafif sağnak yağışlı
- Cuma 17.2 ° / 6.3 ° Güneşli









